|   404   9     1
  Vardag

I morse mötte den här fina lappen mig när jag vaknade. Noëlle hade ritat alla fyra kattungar och skriva deras namn.

På morgonen lastade vi in alla kattungar för att åka upp till djurhemmet. De skulle vägas, få en till dos avmaskningsmedel och få vaccin. Jag bad dem kolla extra på Figaro, för han hade skorpor på öronen och Greg hade sett på typ armbågen också. De kom tillbaka ut och sade att han hade skabb. Och så säger hon att det kan spridas till människor också! Greg panikläste på lite och människor får inte samma skabb som katter, hon sade att det är 0.1% risk, men att hon ändå måste berätta det. Jag är inte orolig för oss, men för Lucy och Mag. De har ju inte varit tillsammans, men djuren kan överleva i lakan och mattor och sånt där i 2-3 dagar och kan spridas så. Risken är inte jättestor att Mag och Lucy får det, men vi får hålla ögonen öppna.

Så katterna är tillbaka där nu för injektioner och grejer så att de blir av med skabben och jag vill inte riskera mer att Lucy och Mag får det.

Jag och Noëlle grät en skvätt tillsammans när vi tog farväl av älskade lilla Baloo och de andra. Och den här lappen som sitter på kylskåpet gör mig tårögd. Så fint. Hade jag råd skulle jag köpa en stor herrgård och bli en katt-lady och ha 100 katter och en anställd som gjorde rent kattlådorna.

150806b
”Bagheera, Figaro, Belle och Baloo. Kattungar.”

9
 404   9     1
  

Ett svar på Vi har lämnat av kattungarna

  1. Mamma skriver:

    Vad fint Noelle har ritat och skrivit 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *