|   590   7     4
  Vardag

Jag och Nicolas skulle åka och köpa provfärg till väggen. På vägen ut slängde jag ett öga på containern som står på andra sidan gatan, lite längre ner. Ser ni precis ovanför Gregs huvud? Det var det jag såg – en sån där antik stol!! Jag SMS:ade honom fort som sjutton att komma ut och hjälpa mig, haha! Och som den goda make han är gjorde han det.

Det hade precis stormat rejält, så allt är dyngsurt!

Jag tänkte att han skulle rulla på ögonen åt mig, men det gjorde han inte. Han undrade om jag ville ha de andra stolarna också. ”Om du ska göra ett bord för 10 eller 12 personer, vi har ju bara 6 stolar.” Ja, det har han ju rätt i 😉
Så de fick följa med också. Och lite längre ner såg vi en cykel som verkade vara i helt okej skick!

Grannarna i det som tidigare var modellhuset har flyttat ut igen efter bara 2 veckor där. De sade redan när de flyttade in att de kanske skulle behöva flytta tillbaka till North Carolina för jobbet, och så blev det visst. De fyllde flyttbilen igår, så det här måste ha varit det sista som inte fick plats eller som de inte ville behålla.

150822f
Panik-SMS från mig till maken precis när vi åkt hemifrån :) Först tänkte jag vänta tills vi kom tillbaka, sen ba’: ”Näe, tänk om nån tar det.”

150822g
Stolen. Mamma, nu har vi ett till projekt tills du kommer, haha! Har ingen aning om hur man gör en sån där rutig rygg, det får Google lära mig.

150822h
Sex köksstolar i perfekt skick.

150822i
Och en cykel!

7
 590   7     4
  

4 svar på Dyka i container!

 1. Mamma skriver:

  Vilka fynd 😀

 2. Annika K skriver:

  Kanonfynd! :)

 3. Mia aka Bokkei skriver:

  men shit, bra fynd, vilket slöseri ifall de där hade gått vidare till toppen…

 4. Mia aka Bokkei skriver:

  tippen skulle det ju stå, inte toppen )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *