|   910   7     8
  Familjen | Livet i exil | Vardag

Onsdagen var en sån där galen dag! Det började med att Greg hade en fotografering på morgonen, och kom hem runt 13.30 tror jag. Noëlle slutar tidigt på onsdagar, så 14.00 bar det iväg för att hämta henne.
När hon kom hem tryckte vi raskt i oss lite kolatårta, familjen sjöng för mig och jag öppnade paket.

Efter det tog jag Milo till dansen, första gången på det nya stället. I vanliga fall brukar jag ta Noëlle till franskan inne i Orlando, men det fick Greg och Nicolas göra idag. Hon har franska 16-17.30.

Milo var jättespänd att få dansa med sina nya steppskor! Han älskar att prova Noëlles steppskor, haha. Första halvtimmen skulle vara balett/jazz och sista halvtimmen stepp.
Det var totalt kaos! En ganska ung tjej (och ägare), utan minsta auktoritet trodde att hon skulle klara av 10 stycken 3-4-åringar själv. Yeah right! Milo lyssnade inget vidare, och det gjorde inte tre av de andra tjejerna heller. Till Milos försvar hade han inte sovit middag.
När föräldrarna gick in mitt för att antingen hämta sina barn som inte skulle steppa, eller hjälpa till att byta skor sa fröken: ”I’m not having any luck keeping him in class. He’s just running out back to play with the water fountain and making a mess and I have to chase after him.” Hon gjorde det ganska klart att hon inte ville att han skulle stanna den andra halvtimmen. Jag sade att jag skulle se till att han sover middag nästa onsdag och att vi provar igen då, och hon sade ”okay”, men lät inte alls positivt inställd.

Milo blev såklart jätteledsen när vi gick därifrån utan att han fått använda sina nya skor! Så jag flyttar tillbaka honom till gamla dansstudion, som visserligen var bra, men jag tyckte att det var ruttet att de nya ägarna sparkade folk till höger och vänster som varit anställda länge, bara för att de ville ta över mer av undervisningen och således tjäna mera pengar. Det är en tävlingsskola, så de har äldre tjejer och killar som hjälper till att undervisa de yngre för att betala av sina avgifter, så i Noëlles klass var det alltid fröken OCH två hjälpare på 5-10 barn.

Vi hämtade snabbmat på vägen tillbaka för att hinna till mötena i skolan kl. 18.00. Milo var med på mötet till 18.45 då Greg kom och hämtade honom. Han skötte sig så bra så :)

Älskar livspusslet! <3

150904a
Mina presenter! En globalkniv till samlingen av maken, en filékniv, hurra! En lykta från pojkarna och doftljus och knappar från Noëlle =)

150904b
Milo, så glad före dansen!

150904c
Under loggan.

150904d
Inne i danssalen.

150904h
Möte i skolan. Nu är jag med på båda möten, det enda som har mer med fundraisers och samla och planera olika evenemang för att kunna köpa lekplatser och sånt till skolan, och det andra som är mer bakom kulisserna om mobbing, hur det går för skolan, och sånt. Första onsdagen varje månad. Kommer ju att ha barn där i tio år om vi blir kvar här, så det är lika bra att engagera sig 😉

7
 910   7     8
   

8 svar på Jag fyllde år i onsdags

 1. Husvagnsfamiljen skriver:

  Grattis lite så där i efterskott.

 2. Therese skriver:

  Grattis i efterskott!
  Milo är bara så söt i sina fina dansskor, han ser sjukt nöjd ut. Synd att han inte fick testa dem! De borde ju veta att såpass små barn är tids- och tålamodskrävande, antingen får de ha mindre grupper eller fler personal.

 3. Gunvor skriver:

  Grattis i efterskott! Och superfina foton på Milo.

 4. Annika K skriver:

  Grattis i efterskott!
  Så söt han är :)

  De får banne mig sätta in fler lärare då. Eller så får hon ( läraren) inse att barn är barn <3

 5. Sonja skriver:

  Milo har glimten i ögat, så fin. Hoppas verkligen att han får steppa nästa gång.
  Fina presenter du fick och grattis igen 😉

 6. ninaerica skriver:

  Grattis i efterskott!
  När man har så små barn i en grupp får man helt enkelt räkna med att de blir distraherade och fokuserar på annat. Det är ju inte så att de direkt står på rad och följer instruktioner. Som lärare får man bara gilla läget och gradvis via lek få in dem på dansspåret. Att bete sig som att han inte är välkommen är oacceptabelt, de får helt enkelt anpassa lärarna och lektionerna efter att det är små barn det handlar om!

  • Mysmasken skriver:

   Ja, tycker att det var fruktansvärt. Inte imponerad. Har redan betalat för första månaden men tänker ta ur honom där. Han behöver inte sådan negativ miljö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *