|   692   6     4
  Vardag

Idag var det så dags för oss att lämna barnen med barnvakt och åka och roa oss och äta middag utan barn för första gången på 5,5 år! Läskigt.

Först åkte vi till The Great Escape Room, en sån där Sherlock Holmes-upplevelse, där man blir inlåst i ett rum så ska man leta efter ledtrådar, lösa olika uppgifter för att till slut kunna ta sig ut. Vi kom ut med 1 minute och 12 sekunder kvar, phew! Bara 20% tar sig ut, och det var såklart vårt mål att klara det 😉

Sen åkte vi till The Melting Pot, en snordyr fondue-restaurang. Helt utanför vår budget, haha, men sjukt trevligt och gott!

Det var skönt att komma hem och krama barnen efter det. Var lite småjobbigt att Nicolas skulle vakna från middagsluren och vi inte skulle vara där, men han har ju storasyskonen och känner sig bekväm med farmor och farfar så det gick bra.

Nu ska vi öppna bara öppna ett Escape Room här i Clermont också! Borde inte kosta så mycket, prylar på second hand och hyra, typ.
Vi kör tillsammans med Jason och Wendy, blir kanon.

150912a

6
 692   6     4
  

4 svar på The Great Escape Room

 1. Em skriver:

  Jag tycker det är så skönt att läsa din blogg just för att ni som föräldrar alltid finns där för era barn o erbjuder trygghet, så många andra bloggar o föräldrar jag hör som ska ha ”egen tid” och barnvakt för både det ena o andra. Att du berättar att det är drygt fem år sedan ni var ute och roade er utan barnen får mig att känna mig mindre som en alien 😉

 2. Monnah skriver:

  Hahaha, bra där! 😀 Grattis till att ni lyckades ta er ut och grattis till första barnvakten.

  När det gäller barnvakt har jag lite olika att säga. Vi är alla olika. Jag var med barnen hela tiden och kände då och då att jag behövde lite rum för mig själv, men det löste sig ju lätt mellan mig och maken. Vi var inte bra på att odla vår parrelation då barnen var små och det märktes då barnen började bli lite större. Då var det också lättare att ta oss ut bara vi två med barnvakt eftersom barnen inte protesterade eller blev ledsna. Kanske märker ni också att det påverkar er relation positivt att då och då göra något själva tillsammans? :)

  • Mysmasken skriver:

   Vi har ju hela kvällarna med varandra? =) Känns inte som att vi behöver det. Egentid får vi ju då och då, om jag åker iväg till affären själv eller maken går på bio en kväll. Behövs inte mer än så.
   Jag har inget emot att barnen är hos andra – om de vill det. Noëlle är nu gammal nog att hon skulle gilla att sova över hos morföräldrar/farföräldrar/kompisar, det är ju kanon! Milo är på gränsen och Nicolas är inte där än. Skulle aldrig lämna ifrån dem mot deras vilja för att gå och roa mig, så att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *