|   549   6     6
  Vardag

Handlat lite gratis idag! =)
4 kakmixer som inte är särskilt goda, så de kanske jag donerar, haha.
6 pasta.
12 pastasåser
4 x 8-pack äppeljuice, bra till Disney.
6 lunchnudlar till maken
4 tunnbröd
En mentos, för att jag var tvungen att nå $50, haha.

Totalt 12 cents. Yes!

151008a

6
 549   6     6
   

6 svar på Handlat lite mer gratis.

 1. Maria skriver:

  Vad gör du med allt du köper, hinner ni äta upp/förbruka allt?
  Jag har fatt intrycket av att du lagar den mesta maten fran grunden och att du är noga med att ni äter bra och nyttig mat men när du ”kupongar”känns det som det är mkt färdigprudukter

  • Mysmasken skriver:

   Jag donerar mycket! =) Grejen är att för att få det till att bli gratis måste jag nå $50 dollar, för det är kravet på en kupong som ger mig $10 av. Så då får en del grejer som jag kanske inte själv använder följa med, så donerar jag det till en kyrkas ”food pantry”, där mindre lyckligt lottade människor kan ”handla” mat.

   Pastan kommer jag att behålla, för det äter vi. Pastasåsen av tomat tycker jag inte är så förfärlig, den brukar jag blanda i köttfärssåsen för att dryga ut, om jag har sådana. Vi gjorde ”pizza” på pitabröden till lunch, tomatsås, riven ost, skinka och champinjoner, blev helt okej. Snabbt och enkelt.
   De vita pastasåserna får nog gå till kyrkan, definitivt kaksatserna (fast en granne har redan frågat om de kan få, så vi får se).
   Barnen dricker nästan enbart vatten och ibland mjölk, men om vi tar en heldag på Disney kan de få äppeljuice som ”treat”, om jag köpt det gratis, skulle aldrig betala för det.

   Typ så. Så alltså måste jag handla saker jag kanske inte behöver för att det ska bli gratis, och då donerar jag det!

   • Maria skriver:

    Later perfekt, da far ju även andra nytta av det du ”köpt” gratis.
    Det du skriver om resten later ocksa som du tänker som jag.

 2. Annika K skriver:

  JIsses! Helt otroligt att det kan bli så där 😛 Och coolt :)

 3. Cathrine skriver:

  Helt otroligt system! Jättekul när du visar vad du ”fyndat”.
  Har funderat på var finns dessa kuponger?

  • Mysmasken skriver:

   I den lokala tidningen. Jag köpte prenumeration på REA (Hahaha!), så det kostar mig per tidning, för ett år, $10. Så totalt $40 på ett år. Jag och barn åkte till två Publix i lördags, totalen var $50 på varje, före kuponger, sen hade jag $40 i kuponger (och $10 från affären för att jag nådde $50), så på en av de shoppingturerna sparade jag alltså in hela årets prenumeration om du så vill =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *