|   883   8     11
  Vardag

Tror att Noëlle kanske kan flytta in på Defy Gravity?! :)
Coach frågade idag om vi kunde komma in fast hon inte har träning, för hon ville ta bilder till nån broschyr de ska använda för att locka fler barn. Noëlle blev eld och lågor över att få åka dit på en måndag, haha. Det var underbart att se, för när vi kom dit en timme efter att träningen börjat ropade alla ”Noëlle” alldeles glada, och några av tjejerna kom fram för att ge henne en kram! Det värmer mammahjärtat.

Det är som en andra familj, helt klart. Killteamet ska representera USA i China 2016, supercoolt! De försöker spara ihop pengar till den resa, så under fem fredagar erbjuder de ”Parents night out”, vilket betyder att man kan släppa av sin 5-12-åring där mellan 18-22, så får de pizza, titta på film, hoppa på studsmattorna, göra gymnastik, leka lekar, m.m, för 20 dollar. Kanon som barnvakt för att gå och se en film och gå på restaurang.
Vi behöver ju inte barnvakt, men hon ville så gärna gå dit att hon varit där två fredagar i rad, så hon fick göra det (och vi stöttar pojklaget). Första fredagen hämtade jag henne kl. 21.00, eftersom jag tycker att det är lite sent att vara ute på vift när man är 5 år!? Hon blev inte alls imponerad.
Så i fredags tänkte jag låta henne vara där till 22.00, herregud, jag satt här hemma och väntade och sa att jag nog inte hade väntat mig att jag skulle sitta ”uppe” och vänta på att hämta henne ute förrän hon var sisådär 15-16 år, haha. 21.20 kunde jag inte hålla mig längre, så jag åkte dit. Hon satt och åt efterrätt och underläppen började darra när jag kom in, jag tänkte att ”oj, nu är hon nog trött och är glad att jag kom”, men nej, hon blev jätteledsen att jag dök upp tidigt och ville fortsätta…
Så jag satte mig och snackade med de andra mammorna till kl. 22.00 så var alla nöjda och glada :)

151019b

8
 883   8     11

11 svar på Noëlle gymnastik

 1. Cathrine skriver:

  Det låter som ett bra sätt att samla in pengar till föreningen. Barnen får umgås och ha kul samtidigt som föräldrarna om de vill kan hitta på något och föreningen får in pengar.
  Hoppas det är ok att jag ställer en fråga som inte alls har med inlägget att göra? Hur gör ni med dricksvatten? Dricker man det i kranen? Och i så fall gör även era svenska besök det? Eller köper man vatten?

  • Mysmasken skriver:

   Hej, vi har vatten i kylskåpsdörren, så det är filtrerat kranvatten. Våra svenska besökare dricker också det vattnet. Man byter filtret var 6:e månad ungefär. Vatten är dock billigt, om man vill köpa kostar det ungefär 1-1.50 kronor per flaska i vanliga affärer om man köper 24-pack. En av grannfamiljerna vet jag att föräldrarna dricker köpvatten, medan barnen dricker filtrerat kranvatten.

 2. Liselotte skriver:

  Kul att hon hittat nått hon verkligen gillar och vilken fantastisk bild :)

 3. Mamma skriver:

  CG sade spontant när han såg bilden: ”Jäklar vilken kontroll hon har” och jag tänkte likadant.

  Sträckta vrister, utsträckta handleder med full kontroll på fingrarna.

  Det är ju inte klokt. Noëlle är ju bara fem år!

  Vad skall det bli av detta?

 4. Anna, Gbg skriver:

  Åh, jag har själv varit gymnast i många år och jag älskade varje minut av det! Började som 3-4 åring och höll på tills jag var 20 och skadade min rygg när jag trillade med en snow board… Hon kommer få ut så mycket skoj av sin träning och bra att lära sig både laganda och individuell utveckling!

  • Mysmasken skriver:

   Vad kul att höra! Det verkar verkligen som att hon fastnat för det här, men sen är hon ju bara 5 år, så vi får väl se :) Dansen var hon inte vidare intresserad av, haha.

 5. Linnea skriver:

  Smart sätt av killarna att tjäna in pengar till sin satsning! Min son Atlas har precis börjat på gymnastik här i Tyskland och älskar det mer än något annat just nu. Vi var lite tveksamma i början då det är en äldre ledare i pensionsålder, gruppen består bara av pojkar och upplägget är minst sagt traditionellt. Nu har ledaren flera yngre hjälpledare som kan hjälpa till att visa, passa, hålla, bära och plocka fram redskap och det verkar som sagt passa vår son som är väldigt aktiv och har grym kroppskontroll :)
  Hälsningar Linnea i Bayern

  • Mysmasken skriver:

   Vad kul! Både Milo och Noëlle älskar det! Nicolas ville in igår också, och de har en grupp för 2-3-åringar, men tror inte att han kan lyssna det minsta än, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *