|   855   9     13
  Familjen | Vardag

Igår fick jag sno ihop ett andra set Halloween-dräkter, för vi var och promotade Defy Gravity (gymnatikstället) på en ”Trick or Treat Village”. En massa företag sätter upp stånd i en park, så får barnen gå runt och göra ”Trick or Treat” och försäljarna hoppas snära föräldrarna :) Tänkte inte ha Nicolas och Milo i sina riktiga kostymer, för de är lite stora och bökiga, så jag tog vad för orange och vita kläder jag hittade och gjorde dem till rävar. Noëlle fick kläder av gymanstiken.

Jag visste att vi skulle till Sea World på Halloween idag också, så de kunde de ha samma sak idag. 

Precis när vi kommit in på Sea World och våra vänner höll på att byta om till sina utklädnader hörde jag någon bakom mig ropa ”Stephanie” på svenska! Jag tänkte att det var någon av svenskarna här i Orlando, men när jag vände mig om kände jag inte alls igen ansiktet. Tjejen hälsade och det var en av mina bloggläsare, Cathrine! Gud så roligt. Vad är chansen!? Jag visste ju att hon skulle åka här nån gång i höst, men vi är ju inte direkt inne i Orlando varje dag, och har inte varit på Sea World sen i våras…och så kommer de dit exakt samma dag och tid. Fantastiskt roligt – Tack för att du kom fram och hälsade och hoppas ni får en kul vistelse! Säg till om du undrar över något :)

Fick också veta att våra nya vänner ska flytta till andra sidan landet om en månad :( Tråkigt. Båda är födda och uppväxta i Florida och barnen har aldrig sett snö, så det blir intressant och kul för dem :)

151025a
Alexandrea och Noëlle

151025b
Hela gänget minus deras äldsta son.

151025c

151025d
Bubbler är kul.

151025e
Fånga bubblor.

151025f
Hunter fångar bubbler.

151025g
Mer bubblor.

151025h
Nicolas går Trick or Treat.

151025i
Pumpafiskar, haha.

151025j
Alla med Shamu.

151025k
Tar en liten paus.

151025l
Åka karusell :)

9
 855   9     13

13 svar på Trick or Treat på Sea World

 1. Mamma skriver:

  Vad skönt att du lät barnen vara lite mer lättklädda. Det ser varmt ut med Ninja-dräkterna. Jag förstår att de fick ta av dem efter Trick or Treat, men i alla fall.

 2. Cathrine skriver:

  Grymt kul att få chans att säga hej idag, det tyckte vi alla. Jag trodde knappt mina ögon när jag kände igen först Noelle och sedan dig :-) Vad är oddsen för det liksom :-) Har följt din blogg rätt länge, sedan din pysseltid, tycker det ni gör – lever er dröm ( både med husbilen och nu) och tillbringar mycket tid med barnen är så coolt.
  Det är en fantastisk stad att tillbringa semestern i och är så tacksam för de svar vi fått hittills.

  • Mysmasken skriver:

   Ja, jag var tvungen att gå tillbaka och titta – hittade kommentarer från 2012 😀

   • Cathrine skriver:

    Kommer nog att bombardera dig med frågor om att leva i USA som dyker upp när vi är här :-). Vi tog en promenad i ”vårt villakvarter” idag och förundrades över att många verkar vara hemma en vanlig måndag. Vad är de vanligaste arbetstiderna? Hemma är ju 7-16 eller 8-17 måndag till fredag det klart vanligaste.
    Vill du följa oss under våra veckor här bloggar vi på http://www.morrharochaventyr.wordpress.com

    • Mysmasken skriver:

     Vad kul, ska kika in ikväll om jag får en stund över. Idag har iallafall barnen i vårt County ledigt. Men annars är det ju så att många i medelklassen är hemma med sina barn. Annars är det nog 9-17 som gäller här.

    • Mysmasken skriver:

     Tänkte också säga att många hus är till uthyrning nere i Kissimmee, så många är nog turister också :)

    • Mysmasken skriver:

     Ahh, får inte kommentera på bloggen! :( Gör så att man får kommentera som anonym, utan att ha WordPress.com :)

     • Mamma skriver:

      Okej – äldre generation osv. … Haha

      Vad menade du med ditt senaste inlägg om att du inte får kommentera på bloggen – anonym – wordpress?

     • Cathrine skriver:

      Kan säkert vara en del turister också, och skol lov – såg en del barn. Men också säkert så som du säger att det är mer vanligt att man är hemma med barnen. Vi är ju ovana vid det hemma – tyvärr.
      Tack för att du uppmärksammade att det inte går att kommentera. Tyckte det var konstigt att ingen hemifrån skrev något :-). Har ju inte haft igång denna på länge, nu verkar det fungera när jag testar på i paden.

 3. Monnah skriver:

  Hahaha! Roligt när man kan träffas så där oförhappandes och roligt att din bloggläsare gav sig till känna. 😀 När jag skulle gå igenom passkontrollen i Nyköping en gång så sa passkontrollanten ”Är det Monnah?” och jag blev alldeles förvirrad. Fast sedan såg jag faktiskt att det var Frida (scrapforum) och då var det inte så konstigt.

  Synd att era kompisar flyttar. Sådant är alltid lite jobbigt tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *