|   546   5     1
  Vardag

Idag åkte Noëlle på sin första skolutflykt. En annan förälder hade svarat först, men sen hoppade den av och jag fick följa med :)
Första gången både jag och Noëlle åkte en klassisk amerikansk skolbuss. Läskigt värre! Tre barn på varje ”bänk”, bälte där det fanns, chaufför som kör som en tok. Kändes inte säkert någonstans, haha.

Vi åkte till en gymnasieskola och fick se en uppsättning av ”Skönheten och odjuret”.

151119a
Från det att barnen börjar anlända kl. 08.00 tills dess att de börjar 08.25 får de visst olika aktiviteter. Idag lekte de med Play-Doh.

151119b
Typiskt amerikanskt med flaggan att vända sig mot i tid och otid :) De gjorde ”Pledge of allegiance”, men den fick jag bara med halva på film.

151119c
Här är samlingsmattan med nummer 1-20 på. De är 18 barn i klassen på en lärare. 18 är max i Kindergarten i vår skola.

151119f
Hittade denna med exemplariskt arbete där det sitter två stycken uppe som Noëlle gjort (två uppe till vänster) =)

151119d
På teatern! Barnen var så duktiga så! Det var sju Kindergarten-klasser som åkte.

151119e
Hemkomna! Här är Noëlle klass minus en som var sjuk. Flera korta barn i år. Förra året var hon väl kortast eller näst kortast, men i den här klassen är det en hel del :) Fördelningen är annars som förra året, 1 svart kille, ungefär 20-25% hispanics (spansktalande). Två stycken har hon med sig från förra året. Tjejen med glasögon och killen Trent som hon är så förtjust i. Hon med glasögon var ju lite elak förra året, men i år kommer de överens!

5
 546   5     1
   ,

Ett svar på Skolutflykt

  1. Mamma skriver:

    Det är så intressant att se hur det fungerar i Florida. Barnen verkar vara väldigt medvetna om sitt ursprung – oavsett om det är Latinamerika, Karibien, Afrika, Indien eller Mellanöstern, men samtidigt verkar de otroligt stolta över att de har fått uppgå i den amerikanska gemensamma staten USA.

    Noelle verkar ta plats i gruppen och må bra.

    Det såg jag ju även när vi var där. Pussa och krama mina älskade barnbarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *