|   939   7     17
  Familjen | Foto & Film | Vardag

Jag sydde typ de här kläderna i våras någon gång, och de skulle vara till en vårfotografering tänkte jag. Sen blev det sommar och det var bara varmt och färgerna var lite höstiga. Sen blev det höst och nu är det nästan vinter. Haha!
Tur att de fortfarande passade så att jag fick knäppa ett par kort iallafall.

Gillar klänningen allra bäst! Och att sy skjorta var inte alls kul. En jäkla massa toppsöm.

Vi var ute och letade efter en bra location för att ta våra julkort och barnen fick leka med de gamla kamerorna och alla hade jättekul =)

Ville ha lite tallar i bakgrunden, så där Nicolas står…där tänker jag ploppa ner familjen och knäppa lite julkort, om det någonsin blir lite svalt så att vi kan ta på oss en stickad tröja i en halvtimme, haha.

151121a
Noëlle :)

151121b
Milo och Nicolas :)

151121c
Alla tre, fullt upptagna med sina kameror.

151121d
Nicolas och Noëlle :)

7
 939   7     17

17 svar på En liten minishoot

 1. Anna skriver:

  Vilken talang du är, så fina!

 2. Margitha skriver:

  Vilka fina barn och kläder. Förstår att du gillar klänningen allra bäst den var verkligen snygg. Känner igen kameran, undra om min mamma hade en likadan.

 3. Mamma skriver:

  Nämen, åh så fina kläder. Du är helt otrolig 😀

  Kläderna ser fantastiskt välarbetade ut och man ser genast den röda tråden, eller de orange, turkosa och vita trådarna kanske jag skulle säga 😀

  Färgen på Noëlles klänning förstärker hennes egna färger. Det riktigt lyser om henne. Hon ser ut som en liten chic dam från 60-talet :)

  Nicolas är jättefin i sin lilla skjorta och vita shorts 😀

  Jag ser att du har sytt en liten flagga (eller är det en liten båt) i samma tyg som shortsen på Milos T-shirt.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, jag fick aldrig till någon bra bild på Milo, han hade så fullt upp! Det är lapp-shorts. Försökte sy sådär lappigt som Janie & Jack, men det blev inte som jag tänkt. Fel färger 😛 Och ja, det är en liten båt.

 4. Annika K skriver:

  Kanonfina :)
  Söt o fin halskant på klänningen :)

  • Mysmasken skriver:

   Tack! =) Blev nöjd! Så fick hon något svart (olja?) från kamerorna, så det var väl första och sista gången hon hade den på sig, haha. Men det är väl inte direkt en klänning man går runt i annat än när mamman vill fota en, lol.

 5. Thereza skriver:

  Åh, älskar klänningen!:D
  Och vad stor Nicolas blivit! :)

 6. Mamma skriver:

  Jag kommer snart igen. Noelle och jag får fira våra födelsedagar ihop:D förväntar mig minst en kolatårta den här gången.

  Nu när vi har kommit tillbaka till Sverige får du för övrigt blogga om att vi har varit där och hälsat på i nästan tre veckor. Vi har ju förbjudit dig att blogga om att vi är på besök. Vi är ju notoriskt rädda för inbrott sedan två åkgräsklippare stulits från gården.

 7. Viktoria Gradin skriver:

  Ha ha.. Min första tanke var att men är inte det där lite kallt nu i november till jag kom på med min förmodligen trötta hjärna, just ja, Florida är varmt alltid … Ha ha ibland är hjärnan som en smält marshmallow. SUperfina bilder. Älskar Noelles klänning :-)

  • Mysmasken skriver:

   Vi har haft en fruktansvärt varm oktober och november med runt 30… Inte som vanligt. Nu är vi redo för lite kyla 20-22 grade 😀 Hösten glömde bort oss i år.

   • Viktoria Gradin skriver:

    Just idag hade jag inte tackat nej till 20 grader. Det var -11 i morse när jag körde till ett möte.. Tur jag satt i bilen iallafall, däremot var det fantastiskt vackert ute. Hade egentligen inte tid att köra bil. Ville fota och fota och fota. Men hade lite brått så det får bli en annan kall morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *