|   611   7     5
  Vardag

Milo och Noëlle har förstört hennes smyckesskrin.
”Det är för att vi är barn. Vi vet inte bättre.”

Haha. Wtf? Hur länge tänker hon använda den?

7
 611   7     5

5 svar på Från barnens sovrum

 1. Margitha skriver:

  Ha,ha
  Den kan hon köra med tills hon blir tonåring.
  Då kan hon använda sig av -Vi är ju tonåringar, tonåringar gör sådant. Och då Stephanie när de är tonåringar med allt det innebär kan du tänka tillbaka på smyckeskrinet och önska att det bara var ett smyckeskrin det handlade om. Hi,hi

 2. Elin skriver:

  Haha åh <3

 3. Annika K skriver:

  Haha Åååå :)
  Skitungar 😛

 4. Mamma skriver:

  Jag borde nog inte skriva det här med tanke på jante-lagen, men jag kan inte låta bli.

  Det är tur/otur (!?) för Noelle att hon har en sådan smart mamma. En mindre smart mamma skulle ha haft svårt att handskas med en dotter som Noelle. Att hon är smart långt utöver det vanliga hyser jag inga tvivel om. Jag kan ju se likheterna mellan dig och Noelle.

  När vi var där för bara några dagar sedan satt Noelle vid matbordet och pressade krokodiltårarna medan hon sade ”Jag är ju bara ett litet barn … hur skulle jag kunna veta?” Samtidigt som hon slog ut med händerna och intelligensen lyste genom fuktiga ögonfransa medan hon betraktade oss i smyg. Då var det svårt att hålla skrattet inne … Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *