|   704   5     10
  Vardag

Eller vi och vi, barnen! Vi fick en himla fin julgran av våra grannar förra året efter jul. Tyvärr hade den fula färgljus i, men de plockade jag bort (tog bara två timmar, hö hö…) och tack och lov fanns det vita ljus också, så att jag slapp köpa nya och göra om hela bortplockningsprocessen fast baklänges, som antagligen är ännu värre 😛

Nu får ni nog spader, men det gör inget. Jag älskar julen och vill njuta av allt det fina minst en månad, så det så!

Min gamla fula gran som jag köpte för typ 20 dollar det året vi firade jul i Sverige och Greg inte förstod varför jag satte upp en gran innan vi åkte? Den tänker jag dekorera på amerikanskt överdådigt vis, haha! Har aldrig gjort det förut, så det blir kul. Vet inte om jag vågar visa här sen, då trillar ni väl av pinn. Jag har blivit så himla amerikaniserad, lol.

151122b 151122c

5
 704   5     10

10 svar på Nu har vi klätt granen

 1. Margitha skriver:

  Förstår att du plockade bort de färgade ljusen, det är verkligen inte fint. Riktigt snygg gran.

  • Mysmasken skriver:

   Råkade säga det till våra vänner/grannar att jag tycker att det är hemskt fult med uppblåsbara grejer och färgade och blå ljus. De har klätt hela huset i flerfärgat, haha! Och andra grannen med uppblåsbara och blå ljus. Shoot me. Men vem vet, om tio år sitter jag här och säger att ”jag skulle aldrig, men nu har jag 10 uppblåsbara i trädgården”, hahaha.

 2. Annika K skriver:

  Kanonfin gran :)
  Förstår att du inte ville ha flerfärgat. :) Det hade inte jag heller velat ha 😛

 3. Elin skriver:

  Hej!
  Första kommentaren från mig här men det är ett sånt viktigt ämne. Du måste visa upp den överdådiga julpyntningen!
  Jag saknar USA-vräkigt julpynt så sjukt mycket här i Sverige.

 4. Mamma skriver:

  Vad fin den blev 😀

 5. Liselotte skriver:

  Åhh vad mysigt, måste nog plocka fram vår gran oxå :) men misstänker att vår vilda ettåring kommer försöka klättra i den, ska bli intressant å se hur många gånger den välter, å ordet nej skrattar man åt..

  • Mysmasken skriver:

   Ja, vi var där förra året, haha. Men jag var ganska sträng att han inte fick röra och det gick bra :) Satte de ömtåliga lite högre upp.

   • Liselotte skriver:

    Har bara dyrare glasgulor i våran gran, köper nån varje år, kanske får köpa plast inför i år :) Sonen var det aldrig nå problem med granen, han rörde inte, men den här donnan är av den vildare varianten och gillar att plocka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *