|   1 078   11     13
  Livet i exil | Vardag

Åh vad det var trevligt idag! =) Jag försökte mig på de där pepparkakscheescake som blev en sådan hit förra året, men jag dumlatade mig och ville inte köra dem i ugnen två gånger, för jag hade bara minicupcakesform till halva satsen, så jag ställde alla på plåten och de bara flöt ut och blev fula :( Men till nästa år när jag tittar tillbaka: 5 minuter första vändan, 15 minuter andra vändan och för bövelen – använd en minicupcakeform, de behöver stödet! Också – det blir typ 48 stycken, minst! Finns mängder av andrasmeten kvar.

Barnen ville absolut inte åka hem ikväll. Nicolas var inte riktigt med på noterna med Luciatåget, men Milo och Noëlle var sååå duktiga. Noëlle fick jättemånga kommentarer efteråt. Hon sjöng verkligen så att alla hörde 😀 De flesta barnen kan ju inte sångerna, för det är ju inte som i Sverige att man övar i skolan eller något. Det har ju inte övats en enda gång, men jag och barnen sjunger i bilen 😛

151205a
Mina fina <3

151205b
Lite nervös? 😉

151205c
Så duktiga <3

151205d
En bild när alla tre var samlade vilket var typ två minuter.

151205e ‘
Dans runt granen, såklart! Kvällens höjdpunkt. Ser ni mig och Nicolas? Längst bak vid flaggan.

151205f
Tomten kom på besök också. Denna tomte är tillräcklig för att vem som helst ska sluta tro på tomten, hahaha.

11
 1 078   11     13

13 svar på Idag var det julfest i Orlando

 1. Mikaela skriver:

  Å vad mysigt med en svensk julfest, önskar att jag hade gått med barnen och visat dom lite svenska traditioner.
  Jag bor i Tampa med två små killar och har inte träffat några andra svenskar här ännu.

 2. Mamma skriver:

  Sötnosar!

  Roligt att de får vara med om ett Luciatåg trots att de bor så långt från Sverige.

 3. Annika K skriver:

  Så mysigt :)
  Ser lite roligt ut när ni sticker upp där borta. :)

 4. Åhh vad mysigt med julfest! Å så fina dom var allihop :) Hoppas du hittar inspirationen till att blogga mer snart igen, älskar att gå in här och följa erat liv.

 5. Therese skriver:

  Åh, vad mysigt det ser ut! Önskar jag kunde varit med på julfest jag med, längtar efter lite festligheter nu.

  Och barnen är så vackra!

 6. Sonja skriver:

  Härligt med julfest och Lucia. Ser dig och Nicolas och jag ser också en svensk viking ha ha ha. Så skoj speciellt för barnen att få uppleva dessa fina traditioner 😉

 7. Mamma skriver:

  Jag älskar den första bilden på Noelle och Milo.

  Nelle är så närvarande att det blir näst intill smärtsamt. Hennes blick går rakt in i min själ.

  Det påminner mig om när vi ”tankade” tinning mot tinning i fem minuter på Arlanda 2011 när ni hade bott hör i tre månader och skulle ut på ert stora husvagnsäventyr.

  Det var mäktigt!

 8. Mamma skriver:

  Jag hann knäppa iväg innan jag var klar.

  Det är du som fotograf som skapar dessa fantastiska bilder du tar på dina barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *