|   493   5     6
  Vardag

I söndags åkte vi iväg till Florida Mall. Vi delade upp oss, jag, Milo och Nicolas tillsammans, och Greg och Noëlle. Så köpte vi till det andra gänget. Sen träffades vi för middag och sen bytte vi barn så Noëlle fick gå med mig och Nicolas, och Milo gick med Greg.

Det är så mysigt med traditioner. Noëlle fattade ju både i år och förra året, men Milo ville helst köpa Transformers till alla. Släppte lös båda killarna inne på Claires, typ en sån där flickaffär med bara halsband, ringar, läppglans, armband och sånt. Det var lite vanskligt, men vi kom ut med sex prylar. Sen köpte de en M&M-maskin på M&M-affären :)

Helt klart lyckad och kul tradition som bara kommer att bli bättre med åren.

151209b
När vi kom hem satte sig Noëlle med sax, papper och tejp och slog in alla paket, helt själv :)

5
 493   5     6
   

6 svar på Familjeshopping

 1. Mamma skriver:

  Vad mysigt med lite familjetraditioner 😀

  Hälsa Noëlle att jag tycker att hon har slagit in jättefina paket!

 2. Elin skriver:

  Snyggare paket än vad jag och sambon brukar få till, höhö! Mysig tradition :)

 3. Mysig tradition, det märks att ni pysslar, hon slår min sambo med hästlängder :)

  • Mysmasken skriver:

   Haha, blev väldigt imponerad faktiskt. Vi kom hem sent, klockan var halv tio och jag behövde jobba. Jag bad henne vänta till nästa dag att slå in presenterna, så att jag kunde hjälpa till, men det ville hon inte. Så då fick hon göra det själv, och det gick ju kanon! =)

 4. Therese skriver:

  Wow, vad duktig hon är!
  Vilken mysig tradition att köpa julklappar till varandra. Vi är ju tyvärr inte så många i familjen, men hade vi varit det hade jag lätt härmat er. Sonen valde present till sin pappa ur sin jultidningskatalog, han hittade en marinadspruta som vore perfekt till pappa som älskar att grilla. Så han valde med omsorg. Till mig har han gjort något i skolan, inslaget riktigt ordentligt och jag fick sätta dit snöret.
  Hans egna julklappar köper vi på nätet, enklaste sättet att smuggla hem grejerna…

  • Mysmasken skriver:

   Vad gulligt! =) De hade en grej i skolan där man kan skicka med pengar så fick barnen köpa grejer till föräldrar, syskon och sådär. Men jag jobbade där första dagen och det var verkligen BARA skräp, annars hade hon fått gå dit och handla i smyg. Handlar också det mesta på internet, bäst priser så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *