|   491   7     7
  Vardag

Igår hade Milo sin första dansuppvisning, och det gick kanon! Tyvärr var det alldeles för mycket folk, typ 4 gånger så mycket som de räknat med, så man kunde knappt se sitt eget barn. Jag fick ”låna” en stol av Wendys mamma som fick ta någon i knäet, så att jag iallafall fick ett par bilder. Noëlle filmade, men tyvärr hade hon fått fokus på nåns axel så det är bara suddigt.

Det var så kul att se honom på scen. Och han var så stolt efteråt och kom och gjorde high-five med oss. Min älskade prins!!

151215a

7
 491   7     7

7 svar på Milos första dansuppvisning

  1. Mamma skriver:

    Vad roligt att det gick bra för Milo och att han var stolt över sin prestation. Krama honom ordentligt från mig och tala om vad glad jag är.

  2. Therese skriver:

    Han är så himla söt, eran Milo! Så duktig liten kille…

  3. Annika K skriver:

    Sötnosen :)

  4. Sötnos, kul att han är stolt över sig själv :) Duktiga killen, det krävs mod att dansa inför massa folk, jag hade aldrig klarat av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *