|   762   7     19
  Vardag

Äntligen, äntligen jullov!!! Så behövligt för alla, på alla sätt och vis =)

Idag hade de pyajamasdag i skolan, barnen skulle ha pyjamas och läsa samt titta på Polarexpressen. Noëlle hade med sig presenter till fröknarna, parfym/lotion-presentlådor från Victoria Secret, och stora polkagrisar fyllda med M&M till alla klasskompisar.

Jag hann knappt hämta henne innan hon började tjata om att sova över med kompisar, väldigt stort när man är sådär 5-6 år. De har ju fått höra sen i höstas att ”när det blir jullov, då får ni göra det igen”, eftersom de var upp till typ 1.30 sist och var överjäkliga i ett par dagar efteråt. Inget vi ägnar oss åt på skolhelgerna än. Anyways, hon hade typ föreställt sig att det skulle bli övernattningar varenda dag så fort det blev jullov, haha.

Vi har lovat att hålla i en övernattning per familj, men ikväll skulle vi bara träffas med de andra två familjerna och ha julklappslek och sådär. Runt tio blev det prat om att åka ner och se nya Star Wars som släpptes igår. Greg älskar Star Wars och ena av de andra familjerna också. Jag sa att jag kunde ta barnen inatt så kunde båda föräldrarna i den andra familjen åka och barnen blev eld och lågor.

Vi skyndade hem hit, Greg fick lägga Nicolas som hastigast innan de jäktade iväg på bio, för jag hade fortfarande en del jobb och visste inte hur mycket jag skulle behöva hålla på med barnen.

Strax efter elva kom Noëlle och sa att hon ville sova, så jag motade upp alla barn i gästrummet med några böcker som de läste en stund. Jag gick upp för att kolla och utlovade en överraskning till den som somnade först…HAHA. Episkt föräldrarskap, jag vet 😉 Hörde inte ett pip efter det, gick upp efter en halvtimme för att kolla och alla barnen sov…och klockan var inte ens tolv! #WINNING

151219a

Jo just ja, vi hade alltså kommit överens om 15-20 dollar och en trevlig, bra present, ingen skämtpresent. Jag brukar inte skämmas ÅT folk, det kan de få sköta själva, men idag ville jag bara dö när Wendy öppnar första presenten och det är en jävla Squatty Potty. Mahgawd. Min make alltså!!! Sjukt roligt men vafan. lol! De tog det som champs och Jay sa att den blir perfekt för henne som är så kort och att han minsann velat ha en sån. Jag dööör.

Den har visst cirkulerat på Social Media och sådär…men majgadd. Själv snodde jag till mig lite Scrapbooking. Jag ska börja scrappa lite smått igen, med sånt där Project Life.
Har jag några scrapbookare kvar här? Haha! Jag fick ju aldrig scrappa om det roligaste – ens barn.

20232704_BG1

7
 762   7     19
   ,

19 svar på Squatty potty och övernattning

 1. Mamma skriver:

  Kul med övernattning för barnen 😀

  Jag har aldrig hört talas om en ”Squatty Potty”, men när jag gick in och googlade fick jag reda på vad det var.

  Menar du att Greg köpte en sådan till Wendy? Utan att du visste?

  Haha … att köpa en sådan i julklapp till någon överhuvudtaget =/

  Att dessutom ge den till en kvinna vid ett julklappsutbyte mellan flera familjer … ja, vad säger man.

  Här passar verkligen LOL (haha)

 2. Anna, Gbg skriver:

  Jag scrappar, både papper och digitalt, varför välja liksom he he.

  Mysigt med övernattningar, vi har inte riktigt kommit dit än även om mina är 8 & 6. Den äldsta är sängvätare så det påverkar ju en del, inget kul att ha med speciella lakan och grejer till kompisarna.

 3. Annika K skriver:

  Så mysigt med pyjamasparty :)

 4. Viktoria Gradin skriver:

  Jodå jag tror jag kallas scrappare fortfarande fast jag nästan aldrig scrappar. Hela källaren är full med grejer och skåpet i syrummet så jo men det är jag nog :-) Tröttnade bara där ett tag. Har dock startat upp lite med just Project life. FÖrst tyckte jag det var lite fusk när man ”bara” sätter in kort och sånt i mappar men så kom jag på att det kanske var helt perfekt för en överpresterare så jag köpte massor såklart.. :-) Det är kul och blir resultat snabbt. ja eller det är 3 år sen vi var till Florida och jag är halvvägs och har inte PL:at på minst ett halvår men nu fick jag ju lite lust igen när du påminde mig :-)
  Lycka till. Ha det göttigast i Jul och mys. Ni verkar ha sånt härligt umgänge där bland grannarna. Vår granne skall sälja huset och jag håller tummar och tår att någon vettig skall köpa det. Den andra grannen bor halva året i schweiz så dom ser man inte. Vi bor i typ en korsning så vi har inte så många direkta grannar.

  • Mysmasken skriver:

   Ja, det är härligt! Får se om jag gillar det här Project Life. Jag har också varit lite anti, men jag blir mer och mer sådär att jag vill att barnen ska kunna få kika på sina foton. I min dator kommer de ju inte åt dem utan att fråga, och, tja… Snabbt och enkelt är ju perfekt när man har noll tid.

 5. ninaerica skriver:

  Jag är kvar, scrappare…har dock inte scrappare en LO på lääänge, gör kort och minialbum och mixed media just nu

 6. S. skriver:

  Jag började med Project life i somras,men har gjort hela årets bilder. Jag gör dock inte det vanliga att ta en vecka per uppslag, utan kör bara kronologiskt, det jag vill ha med. Innan gjorde jag fotoböckerna, en stor per år med alla årets bilder. Men saknade att kunna ta med andra saker än bara bilder och text. Detta är en superbra kombination!

 7. Therese skriver:

  Haha! Vilken stenkul present. inget jag hade vågat köpa dock 😉

  Vad roligt med övernattning, det har vi inte vågat testa ännu mer än att sova över hos farmor & farfar, mormor eller mostrarna.

  • Mysmasken skriver:

   Förra övernattningen var ju första gången något av barnen sov borta. Det var jättejobbigt, haha. Men det känns ändå skönt att det var på deras bevåg och att de ”lämnade oss” och inte tvärtom, typ 😛

 8. Malin skriver:

  Åh en sån skulle behövas hemma hos mina föräldrar. De renoverade badrummet och satte in en väggfast toalett och då ingen i släkten är under 1,73 m så satte de toaletten lite högre upp än normalt. Det de inte riktigt hade tänkt in i planeringen var sitsen, som stänger sig långsamt på slutet och är högre än de där vanliga plastsitsarna, så nu sitter man där och typ dinglar med benen 😛

  Jag scrappar lite dock väldigt enkelt. Håller på med sonens ”första år”.. Han fyllde för övrigt två för snart tre veckor sedan så jag ligger en aningen efter.. Vad innebär ”Project Life”?

  • Mysmasken skriver:

   Åh, Googla! Istället för stora 12×12-fickor så är fickorna indelade i fack på antingen 4×6 (10×15 cm), 4×4, 3×4 eller sådär. Sen köper man ”kit” med papper som redan är den storleken med typ textrader att skriva på, eller med nåt citat, eller bara mönstrat papper som matchar. Så tjoffar man bara ner det i fickorna.
   Webmosterhelen håller fortfarande på, här är hennes fina Project Life:
   http://webmosterhelene.blogspot.com/search/label/Project%20life%202015

 9. Liselotte min fight mot cancern skriver:

  Haha alltså jag hade behövt gregs julklapp, just nu använder jag en av barnens pallar, kejsarsnitt gör det lite krångligare till en början 😉

  • Mysmasken skriver:

   Värsta grejen det här tydligen 😀 Överallt Social Media och reklam och grejer. Nån som lobbar riktigt bra 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *