|   637   9     3
  Livet i exil | Vardag

Visste inte om jag skulle våga posta vår gran, eftersom jag kanske gått lite överstyr, men här är den 😉 Döm mig inte!
Det här kupongandet hjälpte mig inte direkt att spara pengar, bara ge mig mer för pengarna, haha! Oh well. Jag växte upp med stora jular där vi knappt kunde se granen bakom alla paket. Som barn är det mer kvalitet än kvantitet, och jag vill ge barnen stora, roliga, fina jular. Så då blev det såhär. Haha, värsta försvarstalet. Kan tänka att min mamma är snabb att döma alla julklappar? Men minns hur mycket presenter det var under granen när vi växte upp *puss*

Läste nånstans att svensken lägger 8 000 kr på julklappar eller nåt. Tror bara att jag lagt hälften av det kanske. Fast har gjort väldigt många kap i år. Dessutom är det mycket grejer ”som de ändå kommer att få”, som jag slår in. Typ resväska till Sverigeresan i sommar, nackkudde till resan, några tröjor, nån pyjamas och sådär. Om jag vet att det är något jag kommer att inhandla under de nästa 5-6 månaderna passar jag på att köpa det nu och få ett till paket under granen.

Anyways. Svensken som går på gymnastik med Noëlle kom och lussade med presenter till oss i morse, så himla gulligt. Och på eftermiddag kom två av de grannarna vi inte umgås med, ena med kakor och andra med choklad. Sen kom även Wendy och Jason över och spelade lite brädspel en stund.

Jag höll Nicolas vaken hela dagen, så han kraschade ganska hårt kl. 19.00, sen satt jag med deras Eddie i knäet när vi spelade. Han trivs hos mig :) Han är bara 16 månader och inte stor nog att sysselsätta sig själv eller få vara med de större barnen. Igår när de var här blev Nicolas så himla avundsjuk så de tslutade med att jag satt med båda två i knäet.

Nu är klockan nästan ett, ska krypa ner hos alla tre mina älsklingar som ligger i min säng ikväll. Längtar som ett barn på julafton jag med! Visst var julafton bra när man var liten, men vem hade vetat att det skulle bli ännu bättre som förälder till ens egna barn?! Ingen berättade det.

Just det, Noëlle och Lexi brukar göra ”shower” att visa oss, oftast fridansar de bara till musik, men idag hade de faktiskt tränat in en pjäs och körde den TRE gånger för oss. Den var INTRÄNAD, de hade liksom ett script!! Första gången 😀 Lexi blev en prins eller något, förstod inte riktigt handlingen. Tack och lov är föreställningarna gratis än så länge, haha.

151225a
Julaftonskväll innebär ny pyjamas, årets julgransdekoration och presenter mellan barnen.

151225b
Milo fick en bajskudde av Noëlle, haha.

151225c
Nicolas dekoration blev en Turtles, för det sammanfattar det här året ganska bra. Vart han än sett Turtles har han ropat ”TUTTELS”.

151225d
Flickorna beordrade Jason att hålla ”ridån”.

151225e
Julstrumporna har billiga skraplotter, spännande!

151225f
Den där svarta tavlan är inte klar. Först tänkte jag att jag skulle ha fler gulddetaljer i rummet, typ lampor, en spegel och sådär. Men nu funderar jag på att måla den likadan som möbeln till höger istället, för lamporna jag har köpt blev inte guld utan mer svarta… Eller så river jag ner eländet. Vi får se 😛 Här är iallafall julklapparna! Slog till och med in Milo cykel från farmor och Noëlles limonadstånd från oss. Hahaha!

151225ga
Med det säger jag godnatt! Hoppas alla fick en fin jul.

9
 637   9     3

3 svar på Redo för morgondagen

  1. Viktoria skriver:

    På jul får man gå bananas, det gjorde då vi igår :) god Jul

  2. Annika K skriver:

    Såååå mysigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *