|   539   4     2
  Vardag

Idag tog Wendy och Jason hand om Noëlle och Milo medan vi åkte ut och letade bil. Vi får inte plats hela familjen i Volvon :( Till skillnad från alla andra gånger vi köpt bil valde vi den FÖRSTA vi tittade på. Den verkade helt okej för priset, verkade bra när vi körde den… Vi betalade, började köra hemåt och stannade till på Donken för att köpa lunch. I Drive-Thru var Greg före mig i kön och det var en sån där med två beställningsköer, så vi hamnade så att motorn var precis vid hans fönster och han märkte att den lät konstigt. Så vi stannade, han tittade, och det var fläkten till luftintaget…nåt kullager som satt löst.
Så vi fick köra tillbaka med bilen. De ska fixa det till på måndag.

Volvon durrade lite väl mycket på vägen hem, och en däcket var slitet (andra än sist) så det blev till att åka och byta det också. Det går bra för oss just nu 😀

Så ikväll behövde vi oss ett litet skratt. Barnen kör sleep-over hos kompisen Tempe ikväll och vi vuxna umgicks och spelade spel som vanligt. Vi öppnade det spelet Tempe fick av oss och körde lite Pieface. Det blev årets julklapp här i USA typ. Slutsålt överallt, men jag fick tag på ett i sista minuten. Väldigt roligt, haha! Som rysk roulette fast med grädde :)

151227a
Stora Lexie.

151227b
Greg gör sig redo.

151227c
Jason…!

151227d
Nicolas chillade i Eddies lilla soffa.

151227e
Noëlle som bangade ur till slut, haha.

151227f
Fin min!

151227g
Wendy!

151227h
Tempe!

151227i
Lilla Lexie som precis blivit mosad.

151227j
Sen blev det övernattning #2 för det här vinterlovet. Nummer 3 går av stapeln på nyårsafton nere hos Jason och Wendy. Klockan är 00.35 och tjejerna är tydligen fortfarande vakna. Milo bangade ur :) Tur för mig, då får jag ha honom i min säng ikväll! Han sov ju över hos Wendy och Jason en gång, men han känner sig lite mer hemma där. Både han och Noëlle sov till och med middag där idag!! Woot!

4
 539   4     2

2 svar på Pieface

  1. Ejris skriver:

    hahahahah det där spelat tänkte jag köpa mot våren för att utästta mina vänner 😉 på våra grillkvällar*hahahha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *