|   650   9     6
  Vardag

I tisdags dök sväronen upp vid 15-tiden, körde en sleep-and-run och stack igen följande morgon. Väldigt udda. De har hyrt lägenhet 2 timmar härifrån i tre månader.

Idag har jag och pojkarna kupongat lite. Det var lite stiltje över jul, men nu är vi igång igen. Efter vårt tredje Publix (matvarubutiken) ropar de båda efter en 4:e, men vi har bara tre i närheten, haha. De mutar barnen med en klubb där de får en varsin kaka, så det är poppis.

IMG_9108

9
 650   9     6
   

6 svar på Sväron och kupongande

 1. Mamma skriver:

  Hinner ni äta upp all sallad själva?

  Annars får du väl göra en stor härlig sallad och bjuda era vänner på den till en grillad köttbit:)

  Till skillnad mot oss här i kalla Sverige (brrr) kan ni sitta ute i värmen och grilla!

  Jag var nyss ute på SMHI och tittade på vädret i Orlando och om prognosen stämmer får ni + 23 C och halvklart idag mitt på dagen och + 20 C och mulet framåt kvällen.

  Ja, jag vet att vädret kan skilja väldigt mellan er lilla stad och Orlando och att ni lika gärna kan ha åska eller regn, men jag hoppas att ni har fint väder 😀

  • Mysmasken skriver:

   Det har varit apkallt här ett par dagar. Typ 12-18 grader. Bläh. Men nu ska det bli bättre. Jag och Greg äter en påse sallad till lunch, och en oöppnad påse håller typ en vecka :)

 2. Malin skriver:

  Så bra köp! Älskar kupongandet, hade gärna sett att det fanns i Sverige också.

 3. Liselotte min fight mot cancern skriver:

  Älskar att se när du varit kupongat! Å denna gången verkade ju vara mycket bra saker, frukt och grönt å sånt :) Hade vi haft det här i Sverige, hade jag förmodligen inte haft nå syrum längre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *