|   1 037   13     4
  Vardag

Igår kom min far med fru på besök en snabbis. De skulle ha kommit förra helgen när de flög in till Florida, men då hade vi annat besök, så de kom förbi på vägen hem istället. De åkte kvart över sju imorse och skulle tillbaka till Panama. De kom med en godismaskin! Noëlle har sett godismaskiner på YouTube, så det var jättekul!
Resultatet blev väl inte direkt som jag tänkt, utan det var mer som Jell-O, trots gelatin och grejer. Jag tror Jell-O är något man måste ha vuxit upp med. Jag gillar det inte alls 😛 Men vi hade alla kul med tillverkningen, och åtminstone Milo och maken åt med god aptit =)

160115
Jag störtade iväg och köpte olika smakers Jell-O.

160115b
Pépé övervakar.

160115c
Noëlle börjar hälla upp i formarna.

160115d
Det gäller att vara stadig på handen.

160115e
En liten stund senare har de stelnat och går att dra loss.

160115f

Nicolas smakar på en fisk.

160115g
En tvåhövdad orm, haha! 

160115m
Min far knäppar sig.

160115i
Min pappa larvar sig (ha…ha…ha…) 😉

160115j
En till färg.

160115k
Färdigt resultat.

160115l
Noëlle med sina godisar.

13
 1 037   13     4

4 svar på Godismaskin!

 1. Annika K skriver:

  Ser gott ut :)
  Och lite smått giftigt 😛

 2. helena ottman skriver:

  Hej stephanie. Jag helena (landstoken) läser din blogg ff. skriver sällan något bara :) Jag ska till montreal i juni och undrar om du vet några bra onlinebutiker i canada som jag kan handla av och skicka till hotellet? Eller om du vet några bra butiker i Montreal? du får gärna maila mig om du kan vill eller orkar. Förstår om du inte har tid eller lust 😉 Jag tar en chansning helt enkelt . Ha en bra dag och fortsätt visa din underbart söta familj på bloggen. Kram Helena helenaottman@yahoo.se

  • Mysmasken skriver:

   Hej, har tyvärr INGEN koll på scrapbookingen i Kanada längre. Michaels har väl scrapbooking fortfarande, men där kan man bara handla om det är 50% off eller om man har en 40-50%-kupong, haha. De kan man skriva ut. http://canada.michaels.com
   Sorry =) Har jag skrivit här att jag börjat scrappa igen!? Project Life 😀

 3. Cilla skriver:

  Ser ju hur kul ut som helst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *