|   610   10     3
  Vardag

Har investerat i toalettpapper för ett år nu och sparat runt 70% av kostnaden! Woohoo!

Var en sådan bra deal att jag inte kunde låta bli. Sparar oss $300 i toalettpapper. Betalade $77 för 49 stycken 12-pack med bra papper.

Jag byggde ett slott tills barnen kom hem, de tyckte det var asgrymt, haha! Sen byggde de olika saker i typ en timme.

Sa jag att vi åt middag på Cheesecake factory igår kväll? Jag och de andra två tanterna. Och sen spelade vi ett till Escape Game. Det är så sjukt kul! Jag och Wendy har tillsammans gjort fyra stycken nu, och tagit oss ur allihop! Den vi gjorde igår hade bara 17% win-ratio, men vi grejade det. Verkligen något jag kan rekommendera! Det finns ju några i Sverige nu.

160124a

10
 610   10     3
   

3 svar på Toalettpapper för ett år!

  1. Viktoria skriver:

    Hur kom du hem med dem? Tänker mig en överfull bil med toapapper och femtioelva turer fram och tillbaka för att få in dem i huset :)

  2. Malin skriver:

    Galet mycket dasspapper är det :) Bara man har plats så är det ju kanon om man kan bunkra upp till ett lägre pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *