|   1 095   9     7
  Hemmet

Har letat efter den här i 15 år!! Äntligen fann den mig :)

Gillar inte att hänga disktrasan på kranen, och vill gärna att den torkar snabbt istället för att ruttna. Woohoo!!


9
 1 095   9     7
   

7 svar på Smart lösning!

 1. Johanna Åberg skriver:

  Åh, vill också ha!

 2. Oskar skriver:

  Finns en annan variant också, om du vill pröva att kombinera med. Krokar med sugropp, som du sätter på kaklet och hänger diskborste och disktrasa på. Då rinner det inte ner vatten på diskborstehandtaget. Disktrasan får en klippa ett litet hål i ena hörnet på, så att den går att hänga upp.

  PS Har du lust att dra igång en Viktutmaning i år? Jag har gått igenom en tuff separation, och sedan en behandlingsperiod med kraftig medicinering som jag inte tål, så jag har lyckats lägga tillbaka 25kg…

  Det gick så bra när du hade din viktutmaning. =)

  • Mysmasken skriver:

   Vad trist :( Har ingen motivation alls tyvärr.

   Vi har förresten inte kakel, vi har ju en ”breakfast bar”.

 3. Mamma skriver:

  En supersmart lösning även om jag tycker att min lösning fungerar jättebra – en svart klämma med magnet som sitter på lampan ovanför diskhon. Disktrasan torkar på nolltid.

  Om du är nöjd med din mackapär vill jag ändå gärna ta med mig ett par stycken hem och prova. Det känns fräscht att man kan stoppa in den i diskmaskinen tillsammans med diskborsten mellan varven. Om du tror att de kommer ta slut kan du väl köpa två-tre stycken åt mig. Det är en rolig liten present att ge bort.

  Finns de i flera färger?

 4. Annika K skriver:

  Så smart!
  Jag såg en annan lösning häromdagen.

  http://www.bluebox.se/Magnetisk-Disktrasehallare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *