|   714   4     4
  Familjen | Vardag

På väg 2,5 timme mot Punta Gorda, utanför Ft Myers, där Noëlle ska ha sin första gymnastiktävling. Deras rutin är lite för svår, de kan  inte göra ett av tricken själva, så en av de äldre pojkarna ska vara med på golvet så att de inte gör illa dig *whew*

160208

4
 714   4     4

4 svar på På väg mot första tävlingen

 1. Mamma skriver:

  Häsa lycka till från mig!

  Så söta de är när de sover. Jag hoppas att de vaknar på gott humör.

 2. Mamma skriver:

  Ursäkta att jag frågar här, men jag ”orkar ” inte gå in på mail för en enkel fråga. Vad är det för bilmärke ni har nu igen. Jag har glömt, men jag blir nästan sömnig när jag erinrar mig de bekväma sätena och ser hur skönt barnen sover. Kan vi åka på en långresa när jag kommer nästa gång så att jag också får sova i bilen. Det var det bästa jag visste som barn!

  • Mysmasken skriver:

   Hahaha! Vi köpte ju en ny, men det är fortfarande en Dodge Grand Caravan :) Vart vill du åka? Florida Keys? Jag kan flytta bak en av pojkarna så du får ett skönt säte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *