|   1 287   7     6
  Vardag

Idag var det söndag och vi tog med oss grannungen till vår favoritlekpark i Lakeland.
Det är 50 minuter dit, men lätt värt det! Barnen älskar det =) Lexi hade aldrig varit där och var eld och lågor.

Vi lekte i ett par timmar, sen åkte vi till en McDonalds med lekplats på vägen hem där barnen fick Happy Meal och leka ännu lite mer :)

När Gregs syster var här pratade vi om testamente…gaahh, vi har inte fått arslet ur vagnen, men det måste vi ju fixa! Svågern berättade om skräckexempel när hans svåger dog och pengarna blev frysta och frun kunde inte ens betala räkningar förrän allt var utrett.

Om det skulle hända mig och Greg något skulle vi vilja att min mamma tog hand om barnen (om hon vill ha dem, haha, det tror jag nog). Men det hjälper ju inte att bara vilja det, det måste ju ner i pränt. Utöver det är det tydligen bra att utse någon till de första dagarna, så att barnen slipper hamna i typ fosterhem när man inte har någon släkting nära.
Vi tänkte fråga Wendy och Jason om de skulle de på sig det, om det gud förbjude hände mig och Greg något. Skulle hellre vilja att barnen hamnade där nån vecka tills det blev ordnat med flytt till mormor och sådär, än att de hamnar på fosterhem eller nåt sånt.

Haha, vilken deprimerande text till så härliga lekplatsfoton.

Svågern tipsade om en onlineservice där det kostar typ $60, så det är nog bäst att ta tag i det där.

Bara vi som är sega med testamente?

160221a 160221b 160221c 160221d 160221e 160221f 160221g 160221h

7
 1 287   7     6
   ,

6 svar på Lekplatsen i Lakeland

 1. Mamma skriver:

  Självklart vill jag ha mina älskade barnbarn här hos mig om något händer dig och Greg, men Gud förbjude att en sådan olycka träffar er.

  Om du undrar varför jag inte har kommenterat har jag haft problem med internet.

  Apropå att ta hand om mina älskade barnbarn har du, Greg, och jag varit överens om det från den dag Noelle föddes. Självklart vill jag att de kommer till mig. Ingenting skulle kunna avhålla mig från att ta hand om mina älskade barn barn.

  När jag kommer till er om några veckor skall vi se till att upprätta ett legitimt testamente som innefattar specifika amerikanska och svenska frågor runt förmyndare och vårdnadshavare enligt gällande Internationell Privaträtt (IP-rätt).

  Eftersom jag är jävig får vi anlita utomstående jurister som är experter på IP.

  Jag vill ha er alla här varje dag i veckan 😀

 2. Viktoria Gradin skriver:

  Nä det finns fler sega människor.
  Tror vi har nått som heter Vita registret.. Tror det är typ som testamente eller så är det det. Ja du ser så dåligt informerad är jag.
  Vi vill att min lillebror som är Elsas gudfar skall ta hand om henne om något skulle hända oss båda. Jag har också ett krav att om nått händer mig så måste min man flytta upp till min familj i Kalix med in dotter. Jag skall naturligtvis begravas där.. Men som sagt spelar ju ingen roll hur mycket man säger det om man aldrig får ner det på pränt.
  Tror man drar sig lite för att det liksom låter lite läskigt. Men men kanske vi också skulle få fingrarna ur och göra det nån gång.

  Vilken fin lekpark ni var till. Önskar det skulle finnas lite mer sånt här med. Finns mer naturparker som visserligen också är trevliga men lite mer skoj för barnen skulle inte vara fel.

  • Mysmasken skriver:

   Oj, intressant stipulation! Att han skulle flytta till din familj! Är han med på noterna?

   • Viktoria skriver:

    Det hoppas jag annars kommer jag tillbaka och hunts him :)
    Tror jag det medan jag lever är jag nöjd.

    Förhoppningsvis lever jag många många år till så.. Den som lever får se.
    Han har jättebra kontakt med min familj så det borde inte va några problem :)

 3. Nina skriver:

  Har inte tänkt i de banorna. Om vi båda gick bort en olycka…. vet inte vem jag skulle önska att ta hand om barnen då. Min svärmor som person, men hon är 66 år och har haft en hjärtinfarkt nyligen. Så… hon kanske inte skulle ha orken/möjligheten att leva tills de blir vuxna hon är ju rätt gammal också..

  • Mysmasken skriver:

   Nej, det är ju inte något man vill fundera på =/ Men om det mot förmodan skulle hända något vill man ju inte att det blir ännu värre för barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *