|   1 602   4     2
  Livet i exil

Så jag ägnar mig inte bara åt couponing, jag REA-shoppar också! Idag åkte jag runt till några Walgreens då jag fått nys om att de hade 90% på en massa presentartiklar. Gick lite crazy kanske! Men typ 500 kr för alltihop!
I våras var jag inte alls förberedd, så då blev det presentkort för typ 200 kr styck till varje lärare och coach och det blev lite dyrt med alla aktiviteter och sådär. I år tänkte jag ta 2-3 sådana här grejer, en chokladask och nån mer pryl och slå in allt i cellofan. Kostnad 7-8 dollar för något som ser ut som 40-50 dollar och har ett värde på  70-80 dollar! :)

Måste börja anteckna vad jag ger bort, så att inte samma lärare får typ samma sak av mina olika barn, olika år, haha.

Ni får gärna tycka att jag är knasig 😀 Men det är roligt. Det är lite som skattjakt, det sparar pengar och speciellt kupongandet får jag gnugga geniknölarna!

160224a
Oops, ser att jag glömde märka en, det är en liten pillerask och en ram, det blå. Serien heter ”Bombay” och är typ grejer man kan hitta på Indiska.

4
 1 602   4     2
   

2 svar på Hamster!!

 1. Elin skriver:

  Haha! Hur har du plats åt allting? Och blir inte chokladen dålig? Bäst före datum? Och äter du inte upp den? Det skulle ryka en ask i veckan här och vips skulle alla vara borta. =)

  • Mysmasken skriver:

   Tycker inte om amerikansk choklad 😛 Dessa håller till augusti, kommer att ge dem i maj/juni :) Nej, plats är förstås ett problem, men vi har ju nästan 250 kvadrat, så jag ska väl inte klaga. Däremot måste jag bygga hyllor i alla garderober just nu utnyttjas de inte optimalt. Håller på med linneförrådet just nu :)

   Ska göra några presentkorgar att auktionera bort i skolan också. Man får bidrag som man kan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *