|   2 536   6     8
  Familjen | Livet i exil | Tyckmycken | Vardag

Idag hämtade jag Noëlle efter skolan och vi drog till Disney! Det är så svårt att få till egentid med henne med skola och gymnastik, men idag så! Greg hade ingen fotografering på hela dagen, så vi passade på :) Åhh så mysigt!

Ursäkta mobilbilderna, men vi åkte helt tomhänta idag, för jag var inte säker på om det skulle regna. Inget vatten, ingen ryggsäck, inga blöjor, ingen vagn. Superskönt! =) Jag hade bara leg, kreditkort och mobil med mig. Och bilnycklar.

Noëlle undrar mycket om saker och ting är äkta just nu. Hur det fungerar. ”Har det verkligen gått en häst här eftersom det är hästspår?”
Pirates of the Caribbean är lite läskig, så jag satt och förklarade hur de gjort olika saker. Typ att elden i fönstren är gjort med tunna tygskynken som en fläkt blåser på och så har de röda och orange lampor som lyser, osv.

Nej, nu är klockan över ett igen. Hur lyckas jag!? Haha. Måste. Sova.

Har jag berättat att Nicolas flyttat in till barnen? Så ledsamt. Buuhuu. Ikväll är femte kvällen. De första tre kom han in till oss vid 2-3-tiden men igår sov han där hela natten :( :( :(
Jag skulle gärna ha honom hos oss tills hans själv bad att flytta ut, men Greg sover lite dåligt då Nicolas tycker om att typ köra ner fötterna i trosorna och kalsongerna på oss!? Han gör det i sömnen, han typ lägger sig på tvären, drar fötterna längs ryggen och innanför resåren. Jag har kommit på sätt att ligga så att han inte lyckas, och sen är jag så trött att jag bara sover igenom allt. Plus att han mest gosar med mig och ligger nära, haha. Ja, ja. Han är helt klart den som sovit längst i vår säng, och jag hoppas att han fortsätter att komma in mitt i natten :)

160225a
På vägen till parken och sen när vi var uppe i en av de stora berg- och dalbanorna (Big Thunder Mountain)

160225b
En selfie framför slottet.

160225c
Noëlle försöker smyga sig på fågeln. HAHAHA.

160225d
My love <3 Har nån inflammation i ögat eller nåt, det är alldeles rött :(

160225e
Man blir aldrig för stor för att förundras :)

 

6

8 svar på En dag med Noëlle

 1. Mamma skriver:

  Vad mysigt att bara få vara ni två <3

 2. Malin skriver:

  Haha min son är typ 1,5 månad yngre än Nicolas och han gör exakt likadant! Eller så ska fötterna va mellan låren på en.. Nu har ju han ”sovit” i egen säng sen strax innan ett års ålder pga att han är rena tornadon i sängen och ingen av oss har fått sovit innan. Men han lyckas ju vakna varje natt och kommer in till oss, eller sambon rättare sagt jag är ju inte hemma på nätterna mer än på helgen så.. Tror han sovit max 10 hela nätter sen han föddes. Jag är helt övertygad om att det har med att jag jobbade järnet när jag var gravid. Dels heltid på lager på dagen mellan 07-16 och sen deltid på natten mellan 01-06 med massa spring i trappor..

 3. Vicki skriver:

  Vilken mysig dag ni verkar ha haft!!!
  Jag har börjat med pinterest och började följa dig. Läste din beskrivning där och blev lite fundersam. Det står ”mother of three, husband of one” borde det inte stå wife of one eller tänker jag helt fel då??
  Tack för en superintressant blog och en inspirerande pinterest! :)

 4. Annika K skriver:

  Så mysigt :)

 5. Martina skriver:

  Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft! Det gäller att ta vara på tiden tillsammans!

 6. Sonja skriver:

  Åh vad mysigt att få vara bara ni två tjejer tillsammans. Härliga foton 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *