|   2 366   8     26
  Livet i exil

Kan ni fatta att det är tio år sen jag lämnade Sverige? Wow, känner mig gammal.

Har jag några gamla läsare kvar? Nån som varit med sen jag bodde i Sverige? 😀

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Jag har ont i halsen och är hostig och sov dåligt igår för att Nicolas gillar att stoppa fötterna i trosorna på mig. Det här är ett riktigt problem alltså. Jag vet inte om han gör det i sömnen eller vad? Plus att han var vaken en massa mitt i natten också. Jag minns att jag hostade till sådär vid 5-tiden, ”posit”, kommer det från Nicolas. Haha.

Tidigare idag sade han att han hade ont i örat. ”Du måste pixa (fixa) mina öron mamma.” Då ville han ha medicin. Lite senare kom han och sade att han ville ha medicin igen (för att det är gott), men det fick han inte. Två minuter senare kommer han igen och säger att han har ont. ”Var då?” Han pekar på hakan. HAHA, så rolig. Så han försökte ljuga ihop något för att få medicin. Hå, hå, ja, ja.
Men öronen är uppenbarligen ett problem. Han klagar på nåt öra typ en gång varannan månad eller så? Sen blir det inget mer.

Sen har han börjat sjunga ”Happy birthday to you, Lexi”. Vet inte vartifrån det kom, hennes födelsedag var i december. Men han sjunger klart och tydligt.
Båda klippen finns på Instagram om ni vill se :)

8
 2 366   8     26

26 svar på 10 år hörrni!

 1. Monnah skriver:

  Ja, men jo. Jag har väl varit med från början typ? 😀 Om du är gammal är ju jag lastgammal, så jag vet inte om jag håller med riktigt. Förresten är ålder bara ett nummer och vi vet ändå inte hur många dagar vi har på oss att leva livet. Kram på dig!

 2. helena ottman skriver:

  Ja jag har läst din blogg i tio år. :)

 3. Anna, Gbg skriver:

  Oj, 10 år!!!? Jag har hängt med sedan dess, tyckte var så kul att hitta en blogg med en tjej som både gillade scrapbooking och WoW – precis som jag!

  • Mysmasken skriver:

   Haha, är du fortfarande gamer!?

   • Anna, Gbg skriver:

    Nä, inte längre… tog ett bra tag att sluta dock, längtade väldigt mycket efter att spela även när jag fått barnen :-) Har alla karaktärer kvar så ibland kör jag lite på skoj i typ 3 månader, men det är inte alls på samma nivå som innan då man satt och körde stora raids sent på kvällarna! Livet har ju annat att erbjuda nu förtiden :-)

 4. Elin skriver:

  Jag är ju här. Minns inte om vi träffades första gången när jag flög till Toronto eller när vi spelade lasargame vid Fridhemsplan. =)

  • Mysmasken skriver:

   Menar du att vi aldrig scrappade ihop med när jag bodde i Sverige? Och Fridhemsplan måste väl ändå ha varit först, du skulle väl inte ha satt dig och flugit till någon du aldrig hade träffat? 😛 sådana tokigheter jag är bara jag. Haha.

 5. anna skriver:

  Har int elätt din blogg i tio år men tror att det kan var sen två- tre år kanske. Tänk tio år, tiden går fort. Men gammal är du väl ändå inte, vi 80- talister är väl alltid unga och fräscha 😉

 6. LenaS skriver:

  Jag smyger omkring här har följt dig sen innan du lämnade Sverige ;o)

 7. Nina skriver:

  Jag har läst din blogg till och från sedan noelle var runt 1 år kanske ☺
  Hur tycker greg det är att jobba som fotograf, trivs han bra? Eller saknar han att vara hemmapapappa?

  När du tänker gör du det på engelska då eller på svenska? Om du fattar hur jag menar ☺

  • Mysmasken skriver:

   Jag tänker nog på svenska. Det är lite svårt att fånga sig själv i en tanke utan att ha läst en sån här fråga, och den var ju på svenska. Ska se om jag kan tänka på det under dagen.

   Greg trivs, men tycker nog att det är lite mycket just nu då två fotograferingar per dag verkar vara gränsen för att kunna redigera det själv. Det blir inte mycket tid över till annat, han som ”behöver” så mycket egentid. Han lever som jag har levt senaste sex åren 😉
   Vi tror dock att det här är en väldigt ”busy” tid, då många är nere i Florida januari-mars och då även passar på att köpa hus. Så vi tar vad vi kan just nu.

   Vi har precis investerat i en ny stabilisator för 16 000 kr som ska förbättra videofilmerna eftersom han stressar väldigt mycket över det och att kvaliteten inte är så bra när han går runt med kameran.

   Tror på det stora hela att det är bra för honom. Han får hjälpa till att bidra till hushållskassan, han kommer bort från barnen lite och får träffa vuxna.

   Vi kan ju fortfarande ta ledigt när vi vill och om vi känner att vi behöver det :)

 8. Sonja skriver:

  Jag har varit med sedan 2009. Jag hittade Motivet när jag sökte efter en stämpel med en lucia. Köpte den och sedan när ni startade sketch challenge vann jag med mitt kort med lucian. Kommer ihåg att det var Greg som bestämde vinnaren 😉
  Hittade din blog genom Motivet och tyckte och tycker det är intressant med annan svenaka som bor utomlands.
  Så cirka sju år ha jag följt er nu – tiden rinner iväg så fort :-)

 9. Annika K skriver:

  Har inte hängt med så länge som 10 år.
  Men nånstans där ni åkte omkring med husbilen..*funderar* Tror jag iaf 😜

  Fniss så gulligt av lilleman :)

 10. Martina skriver:

  Jo, jag har hängt med alla år. Har följt dig ända sedan Scrappiz-tiden. Så kul att följa ert liv där borta, låter så fantastiskt skönt att kunna vara hemma med barnen på heltid!

 11. Mira skriver:

  Haha jag är nu 18 år och har följt din blogg i kanske tre år? Har faktiskt ingen aning om hur jag halkade in på den men blev uppenbarligen fast. :-)

 12. Elin skriver:

  Här är världens senaste kommentar, men hade missat det här inlägget. Jodå, har hängt med ändå sen Sverige. Scrap, KTH och annat innan du for och träffade på din kärlek därborta. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *