|   1 018   11     12
  Vardag

Glömde skriva igår att det var vår 10-årsdag! Inte bröllopsdag, utan sedan vi blev ihop, sedan vi träffades på riktigt för första gången :)
Helt galet.

Utöver det så sov Noëlle sin första natt själv igår. Vi lovade henne eget rum med egen loftsäng (STUVA från IKEA), med skrivbord under. När de skulle sova gav jag henne en halvtimme längre än pojkarna. Hon fick stänga dörren, ha på sin skrivbordslampa och pyssla. Kl. 20.50 frågade Greg om jag hade lagt Noëlle? ”Nej, jag tänkte ge henne till 21.00.” Greg sade att det var mörkt därinne. Vi smög in och hon hade släckt lampan och klättrar upp i sin säng och somnat. Alldeles själv. Så sorgligt. Jag fick inte ens säga godnatt. Så stor flicka :'(

Som tur var vaknade hon och var törstig så att jag fick säga godnatt.

Just nu ligger alla i varsin egen säng. Jag tycker att det är jättesorgligt på ett sätt, eftersom kvällarna verkligen har varit Milo och Noëlles ”bonding time”, då de bara haft varandra, ingen Nicolas som stör dem, de pratar svenska och filosoferar. Den eran är liksom över nu och jag börjar grina bara jag tänker på det. Herregud, jag är inte gjort för sånt här. Världens mest nostalgiska människa liksom. Hade gärna sett Nicolas och Milo samsova, men Nicolas har inget intresse alls. Han ligger hellre själv i bottensängen än med Milo.

Klippte håret också, förra veckan. Det var så satans långt. Gjorde som jag brukar och gick till en frisör och sa att de fick fria händer, men att jag ville ha lite highlights. Hon var lite mesig och klippte axellängd, sen tog hon till lite mer. Jag får nästan upp allt hår i hästsvans. Haha.

160309
Wow, vad rött det ser ut i badrumsljuset 😀

11
 1 018   11     12

12 svar på Tio år

 1. Nina skriver:

  Vad fint det blev ☺ min 7 åring har flyttat ner till bottenvåning och bor där själv på eget initiativ, 4 åringen i eget rum på samma vån som oss och 10 mån på eget rum på samma vån som oss.
  Han och vi sover bättre än när han låg på vårt rum. 4 åringen har dock börjat vilja sova hos oss var o varannan kväll. Men det är mysigt.

  • Mysmasken skriver:

   Åh, skulle mycket hellre ha Nicolas i sängen än maken. Mycket sötare, snarkar inte… Hahaha. Stackars Greg.

 2. Sofie skriver:

  Vad fin du blev 😊

 3. Annika K skriver:

  Så snyggt frisyr på dig :)

  Mysigt för Noelle med ny säng osv. Förstår att det känns i hjärtat <3

 4. Malin skriver:

  Vad spännande med egen säng :)

  Snyggt! Skönt att bli av med lite hår. Jag blir så besviken på frisörer som får fria händer och gör typ ingenting. Jag hade hår ner på halva ryggen, gick in till frisören och sa gör vad du vill. Hon klippte det helt rakt av vid axlarna och inget mer. Det hade jag ju nästan kunnat klara av själv. Har inte gått till den frisören igen sen dess :)

 5. Alexandra skriver:

  Vad coolt, jag och min man träffades ju också via WoW (spelar inte längre) och också för precis 10 år sedan, den tredje mars var vår 10-årsdag! Dock har vi ”bara” varit gifta två år och precis fått första barnet. Vi kunde inte låta bli att ge honom ett WoW-namn heller så han heter Arthas. 😉

  • Mysmasken skriver:

   Wow, vad galet! =) Vilket kul namn. Jag gillar udda namn – inte maken… Buu. Kickade tillbaka och du har hängt med i fem år, coolt! Spelar ni fortfarande?

   • Alexandra skriver:

    Ja jag har hängt här ett bra tag, hittade hit via Hanna Björkstedt och fastnade för ert husvagnsliv (började läsa ungefär samtidigt som ni köpte husvagnen). Det var riktigt roligt att följa men gillar bloggen och dig så mycket att jag blev kvar efter att ni flyttade till hus. 😉

    Vi spelar inte alls längre men ibland saknar jag spelet, vet dock att känslan jag saknar inte skulle infinna sig även om jag loggade in igen. Dock har vi spelat lite under varje expansion. Kanske testar nästa med men vi får se, känns inte riktigt som att tiden finns nu när man har en liten (han är tre månader). Men vi får se i höst. 😀

    Angående namnet så var ett WoW-namn någon vi båda var väldigt överens om. Jag ville ha Darion, maken Illidan, men vi var båda överens om Arthas så så fick det bli. 😀 Hoppas på Darion om det blir en till son och Alleria om vi skulle få en dotter. :)

    • Mysmasken skriver:

     Haha, vad roligt! Vi döpte katterna till Magmadar och Lucifron, men jag skulle aldrig få igenom ett sådant udda namn på barnen, trots att jag själv älskar udda namn =)

 6. Thereza skriver:

  Blev jättefint, du passar i page! 😀
  Förstår vad du menar med att en era är över, jag är likadan, gaah, de växer upp för fort! 😛 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *