|   2 298   15     23
  Foto & Film | Vardag

Idag åkte mamma/mormor hem :(
Lite mindre jobbigt den här gången då det bara är lite över två månader tills vi ses igen!!

Efter att jag hade släppt av de stora barnen på gymnastiken tog jag och Nicolas en tur runt kvarteret. Han är så söt mitt lilla troll! Han har varit lite tveksam till balanscykeln så vi har inte haft den framme, men för ett par dagar sedan ville han prova och idag ser det ut såhär, titta mormor! =)
Noëlle lärde sig cykla utan stödhjul vid 4 år, Milo veckan han fyllde 3 år och Nicolas då? När han är 2? Haha! Vi får se 😉

15
 2 298   15     23
   ,

23 svar på Nicolas på balanscykeln

 1. Johanna skriver:

  Vad stor han har blivit, det känns som det var nyss som han föddes! Hoppas han lär sig snart, springcyklar är toppen! :-)

  • Mysmasken skriver:

   Ja, så sorgligt. Tack för att du rättar mig, inser att min vokabulär är lite gammaldags och att jag hittat på egna ord. Bara om han kunde ta dig till skolan och tillbaka så att jag slapp ta med vagnen vore toppen 😀

   • Johanna skriver:

    Verkligen! Att jag skrev springcykel istället för balanscykel var inte för att rätta dig, jag såg bara bilden och då blev det de ordet :-) förresten, varför har designen försvunnit på bloggen? Inga bilder syns i kanterna eller headern… :-(

    • Mysmasken skriver:

     Försökte göra den mer mobilvänlig. Inte bra? Om man går in på dator ser den fortfarande likadan ut.

     • Johanna skriver:

      Nu när jag är inne på datorn ser den ut som den brukar, men det ser inte ut så på mobilen… kul att du försöker göra den mobilanpassad :-)

      • Mysmasken skriver:

       Majoriteten läser visst från mobilen, så jag tänkte att det kanske är jobbigt att sitta och zooma och försöka läsa :) Kanske hade fel, haha.

 2. Sandra skriver:

  Min pojke som fyller 3 i sommar har precis kommit på att man kan åka utför slänter med springcykeln, gärna där det är gräs och lera typ… Bara för mamman att svälja alla ”försiktigt” och försöka se det roliga.
  Storasyster var mycket mer försiktig så jag är fortfarande ovan vid modellen som lär sig öka farten innan han lär sig bromsa.
  Hur som helst så tror jag också det är ett jättebra sätt att lära sig att cykla.

  • Mysmasken skriver:

   Haha, det är inte alltid lätt att hålla sig.
   Jag älskar det här sättet att lära sig. När de är stadiga på springcykeln så tar jag bort tramporna på riktiga cykeln I en vecka så att de lär sig hitta balansen på den nya cykeln, sen sätter jag på att trampa och de kan cykla.

 3. Mamma skriver:

  Sötmänniskan 😀

  Nicolas är nog det roligaste lilla människobarn jag någonsin träffat på = D

  Man kanske inte får säga så när man har flera barnbarn, men alla mina barnbarn har sina otroligt fina sidor :) Nicolas sida råkar vara hans roliga humor, jo för det har han sina unga år till trots. Han har en otrolig självdistans dessutom och skrattar gärna både hjärtligt och länge åt sig själv.

  Dessutom fuskar han i spel! Han försöker inte att dölja det, utan det sker öppet och roligt … Haha. När jag var barnvakt skrattade jag och Noelle så att tårarna sprutade 😀

  Jag förstår inte var han får allting ifrån ! Han bildar helt korrekta meningar med ca 15 ord och då menar jag på båda sina språk, svenska och engelska. Jag tyckte att mina barn var tidiga, men Nicolas är otrolig!

 4. Oscar skriver:

  Skriver inte så ofta, så radar upp en del i detta inlägg. =)

  Underbara kommentarer i videoklippet:
  Mamma Stephanie: ”Wow”
  Nicolas: ”That would be nice”
  =D <3

  Läste om Lucy "the one and only". Beklagar sorgen eller vad jag nu ska skriva. Det blir nästan lite futtigt med bara beklaga. Jag har ju följt er sedan urminnes? tider, och Lucy har alltid funnits där. Som ett av barnen nästan. *sorg* Knasigt att blanda in det i detta inlägg kanske, men jag tror att det finns en mening med det också. =)

  Blogga vidare som du gör Steph, och visa världen (oj vilken press haha) att det går. Det går! Damn! Det går att förverkliga det en vill göra. Inklusive krascher och annat som en helst inte skriver om.

  kramar
  Oscar

  • Mysmasken skriver:

   Tack för beklagandet. Det är tomt :( Fast Mag har blivit mer social, vet inte om han levt i skuggan av sin sociala syster eller om han känner att han måste ”step it up a bit” nu, haha.

   Fast då får du sluta med genustrams…eller är du norrlänning? 😉 Det heter ”man” inte ”en”.
   Har du en Fitbit förresten?

   • Oscar skriver:

    Man -> en. Han/hon -> hen. Alltid retar det någon. =D

    Nej, jag är varken genustramsare eller norrlännning (stockholmare och född på Sabb), men tycker om att byta ut ord i språket ibland. En man är en man, och en kvinna är en kvinna. Jag är trygg i min egen könsroll som man, så jag tycker inte att det är störande att använda uttryck som en och hen. Jag byter kanske tillbaka till man och han/hon någon dag då jag känner för det. =)Funderar på att börja skriva vars istället för var eller vart. Bara för att. =D

    Fitbit fick jag googla för att veta vad det är. Borde jag ha en sådan?

    • Mysmasken skriver:

     Japp, du borde ha en Fitbit Charge HR. Så kan du vara med på utmaningar om att gååååå flest steg, haha. Den mäter puls och räknar på så sätt ut kaloriförbränning och sådär.

     • Oscar skriver:

      En sådan skulle kunna vara något. Går det att möta sömnen (återhämtning) med den också? Jag är grym på att gå långt (många steg). Efter det att jag bröt fotleden så klämde jag en tvåmilarunda så fort läkaren sade att jag kunde ge mig ut och känna lite på foten. Haha.

      Jag fick en idé en morgom om att jag ska börja cykla (motionscykel på gym). Jag har tidigare åkt väldigt mycket utför, och då gärna puckelpist och off pist, och då kan en(haha), okej då, då kan man äta flera ton fries utan problem med att fastna i liftkortgen…

      Kom på att cykling på motionscykel med rätt mycket motstånd också drar mycket energi, och så kan en… äsch då =D, MAN sitta och filosofera samtidigt.

      Jag har ju mina ståtliga 112 kg att hantera (BMI FET!!! just nu). Det har blivit plus 30 kg på ett år… ooooops. =D Jag tänker att knän och höfter och så riskerar att drabbas av såväl tyngden, som att jag samtidigt blivit av med x antal kilo muskler. Muskler som hjälper till att skydda olika delar av skelettet.

      Nu kör vi. =)

      Ta hand om er.

 5. Oscar skriver:

  PS När jag ser bilder från er gata, så tänker jag att jag vill bo där NU! Jag bodde ett år i USA (jobbat flera), och jag bodde i en gated community som ni gör. Jag kan känna en slags inre känsla, en förnimmelse, av hur det var. Jag kan känna lukten och den speciella fartvinden när jg cyklade, och en massa andra saker. Bodde då i Aurora i sydöstra Denver.

 6. Therese skriver:

  Wow, vad duktig han är!

 7. Emma skriver:

  Haha, så himla söt han är!
  Kommer mormor tillbaka om två månader, eller ska ni besöka Sverige? (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *