|   1 693   10     11
  Hantverk | Vardag

Tack för alla snälla kommentarer <3

Vi ska gå som ”Insidan ut” på Halloween, så jag köpte lite ansiktsfärg för att leka lite 😀 Tjejerna fick välja varsin design från Google, så gjorde jag det. Blev helt okej.
Milo, som är min känsliga kille ville aboslut INTE ha nån ansiktsmålning. Kanske när han är 5 kommer han att tycka om det (standardsvar).

Men sen började jag Googla lite och visade att man kan få ansiktsmålning som Transformer…då ändrade han sig! Inte nära ögonen, men annars fick jag göra. Sötnosen :) Lite framhastat då han inte tyckte jättemycket om att få det gjort, men han blev så nöjd och såg ut sådär resten av eftermiddagen.

160421a
Lexi och Noëlle

160421b
Milo

10
 1 693   10     11
   ,

11 svar på Ansiktsmålning

 1. Emma skriver:

  Det blev riktigt fint! Finns det något du inte är bra på? 😉

 2. Helen skriver:

  Supersnyggt! Och ansiktsmålning är inte det lättaste, jag har testat för flera år sen och det blev verkligen inte så bra som du har gjort här… :)

  • Mysmasken skriver:

   Läste att man skulle köra med färgkakor, pensel och vatten, inte såna där kritor de försöker sälja på en i affären 😀

 3. Linda skriver:

  LÄckert :-)

 4. Therese skriver:

  Tjusiga barn! Älskar Milo som transformers…

 5. Thereza skriver:

  Åh, vad roligt! 😀 Jag har själv för bara ett par veckor sen fastnat för ansiktsmålning då min äldsta skulle på kalas där de skulle vara målade och sen var jag fast, hehe. Så surfar runt som bara den efter rätt färg, penslar, svampar och allt sånt nu. Vilket märke köpte du? :)

 6. Thereza skriver:

  Ja, Wolfe, Diamond FX och TAG är de jag förstått ska vara riktigt bra men vet inte om jag ska vara mer ekonomisk och satsa på Snazaroo kanske… Vet inte om Wolfe finns i Sverige, jag har bara kollat amerikanska och engelska sidor än så länge :)
  Förresten så ska vi också ha Inside out-tema på äldsta tjejens kalas sen i höst! 😀 Hennes favorit är Disgust, hehe, så grönt blir det för hennes del (ska spraya håret) och de andra ska vara Joy and Sadness, minstingen får vänta lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *