|   782   10     7
  Foto & Film | Vardag

Idag var det så äntligen delstatsmästerskap för Noëlle =) Det som de tränat för.
Vår extrafamilj här lade allt annat på hyllan och följde med för att stötta Noëlle. Så himla gulligt. När man har valt att flytta långt bort från sin egna familj hjälper det att ha sådana underbara vänner som vi har.

Vi började på Daytona Beach. Vi hade tänkt ta bilarna ut på stranden då det är det Daytona Beach är känt för och det är ett av få ställen där man kan göra det, men vattenståndet var så högt när vi kom att det var stängt. Typ 15 minuter efter att vi kånkat ner allting öppnade de upp, haha. Oh well, en annan gång :)

Vi hängde på stranden 1,5-2 timmar tror jag, jag var livrädd att barnen skulle bli brända eller att Noëlle skulle bli helt slut så vi åkte lite före de andra för att Noëlle skulle få sova lite middag i bilen. Hon slumrade till 20-30 minuter, så det var bra. Sen bar det iväg till tävlingen, där hon framförde sitt vanliga trionummer (filmade idag, men ni har ju sett den förut, haha), och även sin nya duo! Kansas, nya kompisen, började för ungefär 1,5 månad sen och var borta en vecka precis innan tävlingen, så de hann bara få 3-4 träningstillfällen. Vi trodde inte ens att det skulle bli av, men de ville verkligen få upp Kansas på scen/mattan för att ge henne erfarenheten. De gjorde jättebra ifrån sig :)

När de kom ut från prisutdelning var jag och Milo på toaletten, men tydligen hade Noëlle så fort hon kom tillbaka till oss hängt varsin medalj runt halsen på Tempe och Lexi <3 Så fint. En av de andra fick en bild på det.

Efter middagen bjöd vi alla på TGI Fridays. De ville såklart inte att vi skulle betala, men jag kände att de liksom offrat en hel dag, betala en massa i inträde och sådär, så det kändes bra att bjuda dem.

 

160424a
Vår strandplats :)

160424b
Nicolas med badbollen.

160424c
Alla kids från vårt gym

160424d
Vårt gäng som var där för att heja på Noëlle!

160424f
En liten vilostund? lol!

160424e
Noëlle och Kansas

 

Noëlle

160424g
Första guldmedaljen med trion.

160424h
Andra medaljen med duon.

160424i
På vägen ut med bästa kompisarna.

10

7 svar på Delstatsmästerskap för Noëlle

 1. Thereza skriver:

  Åh, vad kul, grattis till guldmedaljerna Noëlle! ❤👏

 2. Anna skriver:

  Fantastiskt vad duktiga de är! Nu förstår jag varför Sverige inte kan mäta sig med andra nationer i gymnastik. När mina barn var i Noëlles ålder fick de göra harskutt över en bänk samt kullerbyttor på uppvisningarna.
  Nu är pojkarna 8 och 11 och truppgymnaster och gör volter och skruvar så att man får hjärtat i halsgropen. 😊
  Roligt att se att det går att få små barn att göra så pass avancerad och graciös gymnastik som Noëlle och hennes kompis gör. Hur många timmar i veckan tränar de?

  • Mysmasken skriver:

   2 x 2,5 timme. Men det är inte så jätteseriöst utan mycket väntetid och sådär. Den här flickan började för bara en och en halv månad sedan hos oss, och jag tror inte att hon har gjort gymnastik någon annanstans. Hon och Noël har haft tre eller fyra träningstillfällen ihop bara, så jag hade inte väntat mig någonting. Fantastiskt att de fick ihop det där.

  • Mysmasken skriver:

   Ser inte fram emot skruvar och volter dock, haha.

 3. Helen skriver:

  Så himla duktiga de är!

 4. Mamma skriver:

  De är jätteduktiga!

  Jag trodde att jag hade skrivit det redan, men jag lyckades väl sudda ut det.

 5. Sonja skriver:

  Grattis till Noëlle och Kansas, så duktiga tjejer. Härligt med alla supportrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *