|   948   5     5
  Vardag

Idag åkte jag och pojkarna en snabbis till Animal Kingdom medan Noëlle var i skolan. Vi åkte på safari och såg elefanter, giraffer, flodhästar, noshörningar och en massa annat som pojkarna älskade. Tyvärr var lilla barnområdet där man kan klappa på djuren stängt :(

Nu är klockan 14.50 och jag ska göra i ordning pojkarna så att de kan cykla till skolan och hämta Noëlle.

 

160425a
Milo och Rafiki.

160425b
Båda pojkarna med Piff och Puff.

5
 948   5     5

5 svar på En snabbis till Disney Animal Kingdom

 1. Mamma skriver:

  Så söta, mina finingar :)

  Jag fattar inte att jag har varit hemma i snart två veckor! Det beror kanske på vår lille valp som konsumerar tid 😀

  Vår lille Hubert fyllde tre månader måndagen den 25 april 2016 och vi tränar high five (tack för godbit vid inkallning eller vacker tass, växelvis) och rumsrenhet. Han är så duktig 😀

  Lillebror Sebastian var hemma med sin unghund Björn, som är nyss fyllda 1år i helgen tillsammans med Alexander och hans flickvän Jenny. Visst blir det livat, men så roligt. Sebastian överraskade oss förra året i början av juni med sin lille valp när han kom hit. Han hade inte berättat någonting. De bodde här hela sommaren och vi hjälptes åt att fostra Björn och var valpvakt när Sebastian åkte iväg och festade eller träffade vänner. Det är Sebastian som har triggat oss till att skaffa hund igen.

  Det är otroligt, men Björn och Hubert behandlar varandra som storebror och lillebror, eller om man så vill , som kusiner. Björn har ett otroligt tålamod :)

  Det blir kul för barnen i sommar!

  Jag saknar er alla otroligt mycket, men den här gången känns det lättare eftersom ni kommer snart.

 2. Emma skriver:

  Ni hinner med så mycket, jag blir sjukt imponerad!
  Är Animal Kingdom en egen park separat från Disney? Eller hur är det upplagt?

  • Mysmasken skriver:

   Japp, Disney har fyra parker. Den kända ”Magic Kingdom”, som är den med slottet. ”Animal Kingdom” med djur och attraktioner, ”Epcot”, som har olika världsdelar representerade. Den sista är ”Hollywood Studios”, inriktad på olika filmer. Alla parker åkattraktioner. Man kan åka buss eller tåg mellan parkerna, och kan köpa biljetter som gör att man kan besöka olika parker samma dag. Hur man nu hinner med det.

 3. Viktoria Gradin skriver:

  Härligt att kunna åka så till någon av Disneys parker bara sådär. Underbart
  Må gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *