|   423   6     2
  På resande fot

Nu har vi bokat kryssning i november med våra bästa vänner Wendy och Jason :) Ska bli så himla roligt! Vi tog tre rum med havsutsikt i rad, två av dem sitter ihop med bara en dörr mellan. Det får vara max 3 gäster per rum, så jag, Greg och Nicolas tar första rummet, i rummet som sitter ihop med vårt sover Milo, Noëlle och Lexi, och sista rummet får Wendy, Jay och Eddie ta.

Vi tar en liten tur till Bahamas bara, 4 nätter. Blir alldeles utmärkt. Kanske att Nicolas är så pass stor att han sover med de stora barnen, så kan vi lägga Eddie i deras rum med baby-monitorn så kan vi hänga/umgås på vårt rum, eller så.

De har ju också barnklubbar, det tråkiga är att åldrarna är 2-5 och sen 6-10… Går tydligen inte alls att rucka på, så Noëlle skulle hamna i den övre gruppen själv och alla andra våra barn i den undre. Inte för att det blir mycket tid där, men vi tänkte kanske en middag eller så. Oh well, vi får se hur det blir. Kul ska det bli iallafall!!

6
 423   6     2
  

2 svar på Kryssning!

 1. Mamma skriver:

  Vad roligt för er!

  Hoppas att Eddie hinner växa till sig lite till dess. Det är ju inte så roligt att få mat eller bestick kastade på sig om man sitter i närheten 😉 Han är som kvicksilver den lille sötnosen!

  Ni kanske kan fuska lite med åldrarna när det gäller barnklubbarna? Det beror ju på hur stor koll de har på båten. Måste ni visa pass på barnen när ni lämnar dem?

  Annars skulle Noëlle kunna vara med i den yngre gruppen just över den tänkta middagen. Det kanske blir en lugnare middag för er om ni vet att storasystrarna är där och hjälper till att ha koll över småbröderna.

  Som ”belöning” och tack för hjälpen kan ju
  ”bästisarna” Noëlle och Lexie få gå och leka i den äldre barnklubben tillsammans dagen därpå. Storleksmässigt skulle Lexie kunna gå som jämgammal med Noëlle.

  • Mysmasken skriver:

   Nej, det står specifikt att de använder sig av boardinguppgifterna och att de inte kan rucka på reglerna, oavsett om man har syskon i olika grupper :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *