|   1 971   3     5
  Uncategorized

Våra grannar, de med fyra barn och sex pistoler flyttade för tre veckor sen. Förra veckan nån gång stod det en vit skåpbil på deras uppfart och jag råkade höra lite av deras telefonkonversation.
”Jag tittade ner och hade typ 75 stycken på benen! Så vi skyndade därifrån.”

Ehhh…75 stycken vad? Loppor? Kackerlackor? Fästingar!?

Fick veta ett par dagar senare att det var folket som var där för att göra rent mattorna, men de vägrade alltså att ens ta i skiten för att är lopp-infestation. (Kan man säga infestation?) Så nu ska de slita ut mattorna istället och bomba stället med medel. Jag beordrade snabbt ut Greg att spreja medel mellan oss och dem så att inte lopporna flyttar hit. Bläää!! Tydligen var det hur skitigt som helst därinne.

Jag kom att tänka på det här när jag fick frågan om katterna får gå ut på baksidan, där det är inhägnat. Mag brukar få gå ut, men jag är lite nojig med lopporna just nu, så vi håller honom inne. Kattungarna bor i vårt badrum tills de är helt torra och lite större och garanterat friska. Minst två veckor iallafall innan vi introducerar dem för Mag. De går på lådan så länge de är inne i badrummet, men när vi släpper ut dem kan de bli lite upphetsade och typ kissa på madrassen, vilket hände häromdagen när de rymde, så de får inte komma ut än.

3
 1 971   3     5
   

5 svar på Loppor överallt!?

 1. Gunvor A S skriver:

  Blä va läskigt!Hatar verkligen skadedjur av olika slag – fästingar, loppor, myror, kackerlackor … you name it! Hade hundar en gång som fick rävskabb. Så äckligt och så synd om dem, och vilket jobb det var att behandla hundarna och sanera.
  ”Infestation” är inte ett ord som finns på svenska, det översätts med ”angrepp”

 2. Husvagnsfamiljen skriver:

  Ooooo fy! Fy vad räligt. Tänk att bo i den skiten. Så skönt att bli av med dem, ja både loppor o familj kanske. Hoppas ni slipper lopporna hos er.

 3. Sandra skriver:

  Eeeew, loppor! Jag är livrädd för såna saker…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *