|   1 875   15     7
  Vardag

Igår hade vi blockat av kalendern för att åka till stranden. Maken har jobbat non-stop så det var välkommet. Vi var på stranden i fem timmar och hade med lunch och snacks och dricka och allt. Helt perfekt var det! Lång-weekend dock, så sjukt mycket folk. Vattnet var varmt, allt var perfekt. Bästa sällskapet.

160530a
Satte upp våra tält!

160530b
Nicolas

160530c
Noah som leker så tålmodigt med de små.

160530d
Bästa vänner!

160530e
Pastasallad.

160530f
Nicolas äter middag. När blev han så stor?

160530g
Milo!

160530h
Alla killarna! Eddie har ärvt Nicolas Polarn O. Pyret-dräkt 😀

160530i
Alla tjejerna!

160530j
Alltid leka gymnastik!

160530k
Hand i hand.

160530l
Åker tillsammans.

160530m
Milo står på händer!

160530n
Mina älsklingar i solnedgången!

15
 1 875   15     7

7 svar på Memorial day weekend

 1. Sandra H skriver:

  Vilka härliga bilder! 100% sommar!

 2. Mamma skriver:

  Jag är så glad för er skull att ni har lyckats träffa Jason, Wendy, Alexi och John med barn i ungefär samma åldrar. Jag har ju träffat dem och de verkar vara smarta, robusta, trevliga, skojfriska och omhändertagande personer allihop.

  Ni ser ut att ha en jättetrevlig dag tillsammans på stranden 😀

  Det unnar jag er verkligen efter allt jobb och slit!

 3. Monnah skriver:

  När vi var i München i somras upptäckte jag att jag inte hade så mycket emot att vara på stranden med halva södra Tyskland som jag hade trott efter alla somrar i lugn och ro på Sturkö! Det värsta som kan hända är att man inte har riktig koll på barnen, men annars sköter de flesta sig själva. Vad härligt att ni har tillgång både till egen pool och havet! Båda har sin plats känner jag. Vilka härliga foton, fulla av livsglädje! Gillar.

  • Mysmasken skriver:

   Precis, det är inte så farligt… Men jag är INGEN strandmänniska, men bestämde mig för att vara ”rolig” förälder och bada och leka i sanden hela dagen, vilket jag gjorde. Men fy…sand och alger på ställen jag inte visste att jag hade, haha. Duschen när man kommer hem är det bästa.

 4. Viktoria skriver:

  Det kan man kalla livskvalité

  Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *