|   1 743   10     4
  Vardag

Mina barn slänger kläder och kalsonger överallt när de hoppar i poolen sjutton gånger om dagen. Nicolas hade tappat bort de gula favoritkalsongerna med Transformers Bumblebee på så han tog nya. Nu, flera timmar senare, hittar han de gula kalsongerna och kommer lycklig springande med dem. Han drar av sig de andra, och går in på sitt rum för att lägga tillbaka dem i garderoben (trots att han haft dem på sig hela dagen).
Jag: ”Men Nicolas, du kan inte lägga tillbaka dem i garderoben, de är ju smutsiga nu när du har använt dem. Vi måste tvätta dem.”
Nicolas: ”Men, nej mamma, de är inte bruna!”

Vafan!? Vet aldrig att vi haft bromsspår eller så, hahaha. Vet inte var han fått det ifrån.

10
 1 743   10     4

4 svar på ”De är inte bruna…”

 1. Mamma skriver:

  Hahahahaha … hela vägen … jag skrattar så att jag gråter …. :)

  Om Nicolas skulle ha varit en hund skulle han ha gestaltat vår underbare valp Hubert. På samma sätt som jag skrattade åt Nicolas när jag hälsade på skrattar jag nu åt vår nye valp Hubert 4 1/2 månader.
  De är så lika!

 2. Mamma skriver:

  Jag lovar – det är en komplimang 😀 Även om jag jämför Nicolas med en hund, dvs. vår valp. Du får se vad jag menar när ni kommer.

  Både Nicolas och vår valp är otroligt uppfinningsrika och roliga båda två och de tar för sig här i livet.

  Jag kan tänka mig hur det låter när en äldre kvinna börjar jämföra barnbarnen med en nyinförskaffad valp, men vi har ju haft valpar förr så det är inget nytt för oss 😉

  Jag bara konstaterar att den här valpen är annorlunda. Vid fyra månaders ålder öppnar han redan alla dörrar i huset, ytterdörrar som innerdörrar (och har gjort det i ett par veckor redan.

  Uppfödaren, som tillika är veterinär och har behållit en valp, är själv förvånad över hur annorlunda den valpen och vår valp är mot de tidigare hundar i samma ras som hon har och har haft. De båda valparna skiljer sig dessutom från resten av valpkullen när det gäller pälsen. Pappan till valparna är från Tyskland och är champion i rallylydnad.

  Det är ett experiment från uppfödarens sida eftersom rasen håller på att bli lite försvagad i Sverige.

 3. Annika K skriver:

  Hahaha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *