|   1 317   10     5
  Vardag

Vi träffades ett litet gäng på IKEA i fredags för att fira midsommar =) Så mysigt! Vi dansade en liten stund, men både jag, Tina och Sara hade nog kunnat dansa vidare länge till. Skivan de hade fått till var helt värdelös, så vi lyckades till slut få dem att stänga av den och sjunga själva istället. Barnen älskade det, såklart!

Om en vecka är vi någonstans över Atlanten, eeep! Spännande/stressigt/läskigt/kul! Barnen räknar ner och jag stressar runt som en skållad råtta med listor av alla de slag för att se till att allt kommer med. Dagen innan vi åker ska Noëlle uppträda på ESPN Wide World of Sports, Disneys arena…så då blir det inte mycket packande den dagen.

160624a

160624b

160624c

10
 1 317   10     5

5 svar på Midsommar på IKEA 2016

  1. Mamma skriver:

    Det är roligt att svenska barn som bor i Florida får en möjlighet att träffas och fira Midsommar 😀

    Ni verkar ha det hur bra som helst!

  2. Viktoria skriver:

    Om du glömmer nått finns det affärer även här i Sverige :)
    Trevlig resa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *