|   909   9     5
  Livet i exil | På resande fot

Lite av det jag packat! =) Varsin iPad med hörlurar. Varsin tjocktröja eftersom det verkar vara svinkallt i Sverige och varsin filt att gosa med på planet. Lite aktivitetsböcker, snacks, lego med en bricka att bygga på. PlayDoh. En sprillans ny transformer (utan låda) till Milo, snacks till alla (obs, inte sött!)

I min ryggsäck har jag varsitt ombyte. Tack och lov passar de alla i varandras storlekar, så om Nicolas behöver mer än ett ombyte, tar han Milos eller Noëlles. Håll tummarna för oss nu 😀 Imorgon, söndag, landar vi i Sverige.

Greg fick precis köra Bagheera till veterinären :( Han har kräkts sen igår eftermiddag, han kräktes upp ett plåster och nu har han kräkts magsyra hela morgonen och börjar bli slö och bara ligger. De lär få röntga honom och antagligen operera. Riktigt dålig tajming med Greg som ska skjutsa oss till flygplatsen. Vi får se. Greg har tre fotograferingar imorgon och det är långhelg med nationaldag på måndag. Han hittade till slut ett ställe som kunde ta in lillskrutten, de har öppet dygnet runt, och de ska ringa. Vi får se vad han har ätit :(

160702d

9
 909   9     5
   

5 svar på Packade och klara!

 1. Emma skriver:

  Ha en trevlig resa till sommarsverige 😉

 2. Mamma skriver:

  Välkomna 😀

  Jag hade inte läst det här inlägget när du ringde och berättade att ni skulle åka.

  Visst behövs det tjocktröja! Jag har oljerocken på när jag rastar hundarna. Plus stövlar och jeans.

  Aldrig har gräsmattorna varit så långa. De ser ut som stora ängar, men humlorna älskar det. Det har blåst och skvätt i flera veckor känns det som.

  Jag vet att du kan läsa det här nu när ni är i FL. Det blir värre med wifi när ni kommer till Sverige, men det skall nog gå bra att hitta varandra på den plats vi bestämde om vi går om varandra. Om du måste gå med barnen på toaletten kan vi träffas på vårt ställe varje hel kvart!

  Lycka till nu!

  • Mysmasken skriver:

   Tack!! Ska precis stanna för middag, tjugo minuter utanför flygplatsen! Ska fixa Comviq Kontantkort när jag kommer 😀

 3. Sonja skriver:

  Hoppas att resan har gått bra, en helt otroligt genomtänkt packning du har gjort.
  Njut av sommar Sverige nu 😉

 4. Gunilla skriver:

  Hoppas att resan gick bra o välkommen till Sverige igen. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *