|   950   14     1
  Livet i exil

Idag är det nationaldag hemma i USA, så vi firar lite här med USA-kläder 😉

160704a

14
 950   14     1

Ett svar på Independence Day!

  1. MammaMarie skriver:

    Tänk om vi svenskar skulle våga visa sådana nationalistkänslor =\

    Vi ”smög” upp vår svenska fana på Sveriges Nationaldag för att inte anklagas för rasism. Trots att vi egentligen struntar i anklagelser av sådan natur är det svårt att inte påverkas. Det drabbar i första hand barnen.

    Hur skall vi förklara för mina barnbarn från Florida med tre nationaliteter, däribland Svenskt, att man skall skämmas att vara svensk på nationaldagen. I deras andra länder, USA och Canada är man stolt att företräda sitt land, speciellt på respektive lands nationaldag.
    och bara Will hylla Moder Svea med natur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *