|   369   3     2
  På resande fot

Det här var 7 juli. Halkar lite efter med inläggen, det är klurigt som det är hemma att hinna med jobb, barn och allt =) Nu är visserligen min mamma världens bästa, som lagar värdens godaste mat och jag slipper (!!!), men jag måste fortfarande jobba medan jag är här, och med hundar och grejer går det i ett här vill jag lova.

Nu fick jag några minuter mellan två jobb medan barnen glor lite på TV, men det har inte blivit mycket av det.

Morfar åkte och hämtade sand med traktorn och tog sedan ut barnen på en åktur! Det var en riktig hit vill jag lova :) Nu har barnen en härlig jordhög på baksidan.

160707o
Pojkarna blev så uppspelta!

160707p
Alla barnen fick plats.

160707q

Nicolas gräver lite i sanden.

160707u
Mormor hade köpt massa roliga sandleksaker.

160707t
Morbror Sebastian gungar barnen så kul i hängmattan.

160707s
Alla vill vara med!

160707r
Älsklingarna har svenskt sommarlov!

3
 369   3     2

2 svar på Traktoråkning och sandhög

  1. Helen skriver:

    Åh, så härligt idylliskt! Påminner om mina somrar hos mormor och morfar på landet. Leka i grushög, åka traktor… Vi roade oss även med att mata grisar, hämta in kor till mjölkning och plocka ägg hos hönsen. Alla barn borde få uppleva sommar på svenska landsbygden! Det är det bästa som finns. En underbar gåva att få som barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *