|   1 065   20     35
  På resande fot

Det har varit skönt, men jag har saknat att kunna gå in på Google och söka upp bilder från bloggen, eller gå tillbaka och titta vilka datum vi gjort vad, och sådär. Och jag fick lite småpanik av att inte ha allt samlat. Sen blir jag ledsen i ögat att mamma inte vill vara med på bloggen, att det ser ut som att jag gör massa grejer själv med barnen fast hon varit med hela tiden, men jag hittade ett fiffigt sätt att dölja bilder som bara den som är inloggad (alltså jag själv!) kan se.

Och sen var det ett sånt där ”klockan 02.00 på natten”-samtal med Karro (och King) som intalade mig att öppna bloggen igen 😉 Tack tjejen.

Vi kör på ett tag till, tills jag tröttnar. Vill såklart byta tema på bloggen,

20
 1 065   20     35
   

35 svar på Öppnar igen

 1. Emma skriver:

  Jaaa, du är tillbaka <3

 2. Susanne skriver:

  Kul att du är tillbaka! Jag tycker det är roligt att följa er! 😀

 3. Karin b skriver:

  Kul att du öppnade bloggen igen! Känns som man saknar en kär gammal vän, även om vi aldrig träffats. Har följt dig så länge nu…

 4. Haha yeeey 😀 You go girl! :) Det är i första hand för oss själva vi bloggar, det är ju typ oersättligt att kunna sitta och tillbakablicka till dagar som varit <3

  • Mysmasken skriver:

   Yes! Du har så rätt fina du <3 Älskar att allt är dokumenterat, speciellt sen jag fick barnen.

 5. Ann skriver:

  Vad kul!! Och vilket härligt sommarlov ni verkar ha, verkligen svensk idyll. Du fångar de så fint i dina bilder! Hur länge blir ni i Sverige nu?

 6. Margita skriver:

  Jaaa, fick lite småpanik jag också, över att du var borta.

 7. Ellison skriver:

  Vad kul! Även om jag inte är den mest aktiva (fullt upp med en liten bebis) så gillar jag din blogg, har följt den så länge nu :)

 8. Emma skriver:

  Såg inte om du meddelade att du stängde ner? Försökt gå in och kolla om du uppdaterat ibland men då stod det ju typ ”bloggen uppdateras”? Så jag trodde bara att det var nåt tillfälligt fel.
  Glad att du är tillbaka iallafall!!

  • Mysmasken skriver:

   Meddelande inte. Bara tröttnade och stängde i tre veckor, lol. Sen fick jag en massa mejl och kommentarer på Instagram 😛

 9. Nina skriver:

  Så bra at du åpnet igjen. Selv om jeg følger deg på Facebook så er det noe eget med bloggen. 😃

  • Mysmasken skriver:

   Vad kul att du känner så! =) På tisdag kommer vi och hälsar på i Norge 😀

   • Nina skriver:

    Så moro. Håper dere får fint vær. Gleder meg til å lese og se bilder fra besøket.
    Jeg har fulgt bloggen helt siden husvagntiden. Veldig moro å følge dere og å lese om hvordan det er å bo i USA, det er jo helt annerledes enn å bo her i Skandinavia.

    • Mysmasken skriver:

     Yes! Är så spänd =) Hur ska jag bäst göra för att få mobilt data medan jag är där? Vet du det? Har ni samma som Sverige, något kontantkort eller så? =) Tänkte stanna på nån kiosk när vi kommit över gränsen. Sen ska vi upp till Trondheim och till Geirangerfjorden! Känns som att vi packar för mycket på för lite tid, men jag vill så gärna se nån fjord, och vi har inte oändligt med tid/pengar.

 10. Anna, Gbg skriver:

  vad kul att du öppnat igen! Det kändes så tomt när du stängde ner. Ser att ni varit i Lindesberg, har inte riktigt fattat vart du kommer ifrån i Sverige men det är ju i trakterna kring där vi har ärvt ett gammalt släkthus. Det ligger i Riddarhyttan så ibland åker vi till ”Linde” för att spela minigolf eller bara se lite folk, ha ha. Vi är där mest på sommaren, så det är inte så ofta jag hänger där :-)

  • Mysmasken skriver:

   Ja, Riddarhyttan är ju nära 😀 Jag är ju född i USA, mamma är Stockholmare. Bodde i Stockholm tills jag var 7, sen i Bergslagen (Löa, mellan Lindesberg och Kopparberg) i tio år tills jag var 16, då vi flyttade ner till Stockholm igen. Sen flyttade jag ju till Kanada och Greg då när jag var 22 😀

 11. Annika K skriver:

  Woooohoooo!!!
  Tilllbaka! :)

 12. Sonja skriver:

  Ahhh toppen att du inte stängde bloggen för alltid.
  Det var som att en kär vän sagt upp bekantskapen 😉
  Vilken underbar sommar ni har i Sverige.
  Hoppas Norge blir en fin upplevelse 😉

 13. Maria skriver:

  Kul att få läsa igen!! Tack!!! Kram / Maria fembarnsmamma

 14. Mickaela skriver:

  Äntligen :)! Ramlade in första gången under husvagnstiden och har sedan blivit kvar – din blogg är så härlig :D!

 15. Hanna skriver:

  Jösses vad jag saknade dina uppdateringar och vad sur jag vart över att sidan bara laddade upp till 40% 😂 Härligt att ha er tillbaka, har följt er så länge!
  //Hanna

 16. Anna-Lena skriver:

  Härligt att du är tillbaka igen!

 17. Husvagnsfamiljen skriver:

  Kul att du är tillbaks. Bloggandet måste kännas rätt annars blir det fel. Härlig sommar ni verkar ha här hemma i dina hemtrakter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *