|   8 767   9     14
  Vardag

Vi åkte till stranden med våra vänner, lillebror och Katelyn igår. Superlyckat, som vanligt =) Det är så mycket jobb att fixa middag och se till att allt är med, och jag hatar sand överallt, men jag gör det för barnen sisådär en gång i månaden 😉 Vi hittade massa krabbor igår och hade supertrevligt!

160820a
Milo kastar gris! Perfekt strandspel.

160820b
Jason byggde sandslott!

160820c
Så fint så! :)

160820d
Våra tre krabbfångare!

160820e
Mitt hjärta.

160820f
Lexi och Noëlle.

160820g
Bästa kompisar!

160820h
Min äldsta!

160820i
Solnedgången, alltid lika vackert. Dock inga delfiner igår.

160820j
När de skulle släppa krabborna fria.

160820k
Krabborna.

9
 8 767   9     14

14 svar på Strandhäng med familjen Celen

 1. Mamma skriver:

  Vad härligt ni verkar ha haft det!

 2. Annika K skriver:

  Så härligt ni hade det :)
  Kanonfina bilder

 3. Mamma skriver:

  Jag glömde att kommentera bilderna.

  De är fantastiska:D (Som vanligt)

  Speciellt den svart-vita. Jag vet inte varför, men jag får Marilyn Monroe-vibbar av den. En odödlig bild som kommer att gå hem även om 100 år. Det riktigt strålar om Noelle!

  Hon är jättesöt och kanon på alla bilderna! Kanske dags att anmäla henne till lite fotograferinguppdrag. Det är inte fel att tänka på framtida inkomster för henne under high scool -och Collegetiden.

 4. Johanna skriver:

  Superfina bilder!

  Jag, mina föräldrar och mina syskon ska åka till USA till våren och bland annat så ska vi tillbringa några dagar i Orlando. Nu håller vi på att kolla på vilka parker som vi vill prioritera att gå på. Tänkte att du hade lite koll på vilka som finns och kanske kan komma med förslag på vad du/ni gillar..? Parken som heter Magic Kingdom är inte aktuell då vi varit på Disneyland i Paris, och då vill vi hellre se något nytt :-)

 5. Monnah skriver:

  Idag hade jag inte haft något emot lite Floridasol och havskluckande som inte fryser innan det når mina öron. Men du, jag är inte otacksam på något vis. Underbara bilder!

  • Mysmasken skriver:

   Wah!? Redan? Mamma snackade om 26 grader häromdagen 😛

   • Monnah skriver:

    Vi har haft en jättevarm och underlig sensommar/tidig höst, men emellanåt drar kalla havsvindar in över ön. I morse kändes det riktigt kyligt när Sara gick till skolan, men hon hade ändå bara en hoodie på sig. (Som jämförelse har det inte varit ovanligt med fodrade jackor sedan flera veckor tillbaka vid den här tiden på året.)

 6. F.d. Läsare skriver:

  Snipp, snapp, snut,

  Så var sagan slut …..

  Sista gången jag tittar förbi … synd på en trevlig blogg, men nu går jag vidare …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *