|   4 829   9     17
  Familjen | Foto & Film | Husvagnsliv | På resande fot

Det var inte igår, haha. I helgen har vi varit i South Carolina på bröllop hos den stora husvagnsfamiljen. Min brorsa stannade kvar en extra månad och har varit häruppe i fyra veckor, men imorgon följer han med oss hem ett par dagar innan han åke vidare hem till Sverige! Har varit jobbigt att ha honom på samma kontinent men ändå så långt bort, men nu får vi några dagar ihop iallafall! =)

Försökte ta en liten familjebild innan solen gick ner, det gick sådär:

160926a

9

17 svar på Bröllop

 1. Mamma skriver:

  Vad fina ni är allihop <3

  Jag ser nog hur du har matchat ihop er med färgerna. Blått, vitt och cerise 😀

  Jag anar att Greg har en cerise-färgad näsduk i fickan och då troligtvis samma färg även på slipsen. Korrekt?

  Nu kom även det vackra pärlhalsbandet till pass 😀

  Jag hoppas att du skickar bilden till Baba!

  Nu längtar jag efter att yngste sonen kommer hem och att vi får sitta och lyssna på hans upplevelser innan han drar vidare till sin studentlägenhet söderut. Jag ser även fram emot att få se glädjen hos Björn när han får se husse även om han har haft det jättebra hos oss. Han har nog i princip gett upp hoppet om husse vid det här laget.

  Efter det är det bara ett par veckor kvar innan jag landar på er kontinent:D

  Jag längtar <3

  • Mysmasken skriver:

   Maken har en blå som matchar mig :) Nicolas fick matcha Noëlle, haha.

   Ja, han säger att det är det bästa han gjort i sitt liv, så han har nog mycket att berätta :)

   Snart ses vi! Puss

 2. Gunilla skriver:

  Tycker det blev ett jättefint kort på er alla. O väldigt färgmatchat som din mamma skriver. :)

 3. Sara Johansson skriver:

  Hej Stephanie! Jag har följt din blogg i evigheters evighet, men har aldrig några bra saker att kommentera med, så jag är hemskt dålig på det :(
  Men – jag är en stor beundrare av din fotografering, och har sugit i mig de tips du kommit med genom åren, både tekniska och kompositionsmässigt. Nu ska jag själv äntligen få bli mamma och kom ihåg dina fina bilder på dina barn när de äter tårta på sin födelsedag, och försöker hitta de där ”roll-upsen” som du använder som bakgrund för att kunna ta bilder av min mage och av bebis om några månader. Men – jag kan för mitt liv inte hitta dem i din blogg, och inte heller hitta vart man kan köpa såna. Även om jag aldrig kommenterar annars – får man fråga dig vart du fått tag i dem?

  Älskar att läsa om dig och din fina familj, och se dina fina foton (och saknar dina scrapsaker väldigt mycket!) så fortsätt skriva!

 4. Sonja skriver:

  Toppen fint kort på familjen, inte klokt vad fort barnen växer.
  Härligt att din mamma snart kommer och att lille bror varit över 😉

 5. Maria skriver:

  Hej! Jag skulle vilja få kontakt med dig. Har lite frågor angående spjälsängen din svärmor köpte för flera år sedan. Har hittat en sån men vill bara kolla hur den ser ut i verklighet och om den var bra. :)

  • Mysmasken skriver:

   Dottern sov inte en natt i den, då jag utvecklades till mer av en ”attachment parent” som ville ha barnen nära, haha. Men den funkade väl som alla andra spjälsängar antar jag 😛 Jättefin var den iallafall.

   • Maria skriver:

    Vet du vad som ingick i den ? Beställde ni den från en svensk sida ? Jag hittar den bara på en utländsk sida för ca 599 dollar. Stämmer det tror du? :) tack för snabbt svar!

 6. Maria skriver:

  Har du slängt den eller har du kanske kvar den? Säljer du den ifall du inte har använt den ändå? :)

  • Mysmasken skriver:

   Ja, det var många månvarv sen… Vi bodde i Kanada på den tiden. Sålde allt vi gäde och åkte runt i husvagn några år innan vi hamnade i Florida, där vi är nu =)

 7. Maria skriver:

  Okej perfekt! tack så mycket för hjälpen :) den är sååå fin.

 8. Maria skriver:

  Himla fint porträtt på er! Blir påmind om att jag behöver arrangera så att det finns fler bilder på oss alla tre tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *