|   1 374   15     6
  Vardag

Idag åkte vi till stranden med Jason och Wendy. Lexie och John kunde inte komma…

Vädret är så underbart nu. 26-28 grader….aaahhhh! Vi hade det underbart, som alltid. Vi fångade krabbor, eremitkrabbor hästskokrabbor och fiskar, byggde sandslott, jagade fåglar och bara njöt.

Jag älskar mina barn så himla mycket så det går inte. Lilla Milo är så dedikerad och fokuserad. Han sitter och pysslar med sitt, gräver ner djur och hittar dem, leker med lastbilarna i sanden. Tror inte ens han doppade tårna i vattnet idag, han är sååå nöjd i sanden.

Nicolas hamnade inte på en enda bild idag, men han var i vattnet lite, men är också mest nöjd i sanden. Han är så himla rolig hela tiden. De börjar bli så stora och leker så härligt på stranden.

Vi har hamnat på den här stranden förut under trumfesten, och tydligen är det något de gör två gånger i månaden. Lokalt folk som träffas och tar med sig trummor. De improviserar musiken på plats, många har myntskynken (?) runt höften och dansar någon slags magdans eller nåt med skynken och fjädrar med tyg på.

Noëlle är så jäkla cool, hon slängde sig in i ringen alldeles själv, för Lexi stod och fegade först. Hon bara började dansa, försökte vinka till sig Lexi, lyckades flirta till sig en sån där fjäder och körde järnet. Så småningom joinade Lexi också och de dansade i 40 minuter tror jag =) Jag hade aaaaldrig gjort det som barn. Inte en chans på miljonen.
Vi pratade om det senare, hur häftigt det är att våga prova nya saker, och att när man väl har en upplevelse eller kunskap så kan ingen någonsin ta den ifrån en. Den lägger man till i sin bank.

Hon tog också mod till sig och höll i en krabba. Bara jag och hon som gjorde! :) Jag visade hur man måste hålla den bakifrån, eftersom den inte kan böja klorna bakåt. Det är ändå lite läskigt när de börjar sprattla med alla benen, men hon var cool.

161106a
Milo djupt inne i sin lek.

161106b
Lite chips och vindruvor till mellanmål 😉

161106c
Fina Lexi <3

161106d
Lilla Eddie i vår gamla Polarn O. Pyret-dräkt.

161106e
Den här donnan alltså…

161106f
<3

161106g
Noëlle skrämmer fiskmåsar.

161106h
Noëlle och Lexi dansar.

161106i
Bästisar.

161106j
Noëlle och Lexi ”utmanar” varandra :)

161106k
Lexi trixar lite. Trummor överallt.

161106l
Den där looken alltså. Om jag kunde få den på beställning! 

161106m
Pelikankillen har tagit med flickvännen på dejt i solnedgången.

161106n
Tror han friar? 😛

15
 1 374   15     6

6 svar på Dans och pelikankärlek

 1. Mamma skriver:

  Superfina bilder som vanligt 😀

  Du skämmer bort oss.

  Jag sparade nästan alla bilder i mitt dokument som jag har speciellt för barnbarnen.

  Jag önskar att jag hade stannat ett tag till. Här är vädret inget vidare, särskilt inte för den som kommit från sol och 28 grader varma vindar i Florida.

  Rakt in i kyla och blåst med valppromenader flera gånger om dagen. Jag trodde nästan att jag hade förfrusit kinderna på Långgatan ner mot Missionshuset tidigare idag.

  När de nordliga vindarna med finkornig snö slog till på allvar nedanför Korset kändes det som om jag fick småspik i ansiktet. Jag var tvungen att grimasera för att ta reda på om musklerna i ansiktet fortfarande fungerade. Haha …

 2. Sofie skriver:

  Var har du hittat baddräkterna? Min lilla tjej har ett födelsemärke som inte ska ha sol på sig, men det sitter lilla på ena sidan. Men baddräkterna som N har går upp under armen så den skulle funka perfekt. Hoppas ni får fler härliga dagar på stranden.

 3. Cathrine skriver:

  Dina bilder är som alltid helt fantastiska! Pelikanerna och Noelle och fiskmåsarna fastnade jag lite extra för även om alla är fantastiska. Låter härligt med er värme när vi hos oss i Sverige haft 2-7 minusgrader de sista dagarna.

  • Mysmasken skriver:

   Tack :) Ja, idag är det helt underbart. Nästan lite kyligt med 25. Barnen ville ha tjocktröja med sig till parken. Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *