|   849   3     4
  Livet i exil | Tyckmycken | Vardag

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Halva landet är i chock. Det är sorgligt och ledsamt och jävligt läskigt.
Har tagit ett litet avbrott från Facebook i ett par veckor, så jag ser inte ens hälften, men har fått meddelanden från mina svenska vänner som börjar fundera på att dra och har fått frågan av två om vi tänker flytta tillbaka till Kanada nu…

Jag och Jason åkte och röstade igår morse efter att vi lämnat barnen i skolan. Greg får inte rösta, Wendy röstade på eftermiddagen med sina föräldrar och jag hade ingen jävla aning om hur man gjorde, haha! Jason hjälpte snällt.

Det hjälpte ju inte som ni vet…men vi gjorde iallafall vår plikt. Det värsta idag är de jävlarna som röstade 3rd party eller blankt och sen sitter och klagar på att den sexistiska narcissisten vann. Hallå liksom. Inte direkt som att jag hade ville ha Hillary heller, men det var ju det bästa jag kunde göra för att se till att inte Trump kom till makten…men nu blev det så. Så illa.

15007700_10157814150030245_760624869_o

Kl. 08.00 på morgonen med alldeles för lite sömn *gäsp*

Utöver det har min gamla kompis från KTH, Axel, varit här i ett par dagar med sin fästmö Linda =) De hade med sig bilar och kexchoklad till barnen. Mycket poppis. Jättekul med besök, dessvärre har jag haft fullt med jobb. Jag och Axel har ju alltid tävlat om allt…eller han har tävlat med mig 😉 Så även nu…såklart. Eller ja, inte så mycket. Men vi spelade lite Pokémon GO tillsammans! Såg en Pikachu i närheten, så vi gick runt hela grannskapet i en halvtimme tills vi hittade den. Full mundering såklart! Man måste göra allt till 100% (33 år som jag är!)

14964149_10157812481400245_622005326_o
Jag och Axel utrustade för Pokémon! 😉

Nu när de har åkt hem är det fritt fram för mig att plocka fram julen! Ville inte åsamka dem ett trauma för livet, lol.

3
 849   3     4

4 svar på Deprimerande valresultat

 1. Precis som min man sa, en röst på någon annan än Hillary är en röst på Trump :(

 2. Väster-tjeji skriver:

  Du väljer alltså samma politiska agenda som Zara Larsson, (Who is that) Kenza och Annica Englund, artister och bloggare som inte är torra bakom öronen. Som är 15 – 8 år ytngre än du är och utan barn. De har läst Aftonbladet och Expressen och bildat sig uppfattningar. Du inhämtar information från samma obscura tidningar.

  Tillåt mig både gråta falla i skrattattacker. Du är smart, intelligent, praktisk och teoretisk. Det är få problem du inte löser. OCH ändå röstar du på fel kandidat.

  När och var hamnade du här

  Lycka till.

  Du sänkte just nivån på din blogg !

  Förstår du, du är alltså 33 år och de unga bloggarna utan barn är 25 år. Min fråga är om du överhuvudtaget har förstått något av det pågående politiska spelet? Troligtvis inte!

 3. Gunilla skriver:

  Kan inte annat än att beklaga valresultatet. Här i Sverige är det många program som diskuterar hur/vad Trump kan tänkas göra. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *