|   963   9     8
  På resande fot | Vardag

Nu börjar sommaren ta form! =) Vi åker som bekant till Sverige i åtta veckor jag och barnen. Mitt i tar vi en vecka i Saint Tropez, whoop, whoop! Min farmor frågade fyra gånger om hon förstått rätt att jag skulle flyga själv med barn och resväskor, hyra bil och köra till Saint Tropez från Nice, utan min make. Ehh, ja!? Får många ”God bless your heart”, lol. Kanske tar jag mig vatten över huvudet som släpar med mig en 3-, 5- och 7-åring själv till Europe i åtta veckor…men det tror jag inte. Hemma hos mormor är det ju som att bo på hotell 😉 Kanongod mat, barnen springer runt ute i naturen själva…det blir inte bättre.

Frankrike lär bli lite jobb, men värt det, helt klart. 

Innan jag fick barn skulle jag aldrig palla att boka sådana här grejer så långt i förväg, men nu känns det jätteskönt. Konstigt. Jag som inte har tålamod, men på något sätt bara flyger tiden fram när man har barn, och innan jag vet ordet av kommer det att vara dags att sätta sig på planet.

161125a

9
 963   9     8
   

8 svar på Frankrike nästa sommar!

 1. Gunilla skriver:

  Jag tror att det kommer gå bra, du har ju rest själv med dom tidigare (ell minns jag fel?) samt att dom blir ju större och större. :)

  • Mysmasken skriver:

   Ja, fast i Sverige har jag hjälp av mamma :) Min farmor är inte till hjälp utan föreslår snarare att vi går ut på exklusiva restauranger, lol.

 2. Annika K skriver:

  Gillar också att ha resor inplanerade framåt :)

 3. Susanne skriver:

  Så himla häftigt! 😀

 4. Mamma skriver:

  Jag längtar så till sommaren när jag får äga er på hemmaplan. Jag har hittat ett par mysiga stigar uppe i skogen . Studsmattan laddar vi upp inför sommaren. Trollungen bor i farfars-stolen och väntar på barnen. ”Morfar” hämtar en sandhög, lastbilar, traktorer och andra ute-leksaker plockas fram. Om det blir en fin sommar kan vi åka ut med båten på både Norrsjön och Sörsjön, ta picknick med oss och lägga oss på svaj.

  Jag vet hur mycket du längtar efter att få visa dina egna barn dina barndoms somrar i St Tropez. De kommer att älska det! De första åren av ditt liv tillbringade du och jag påsk och sommarlov där tillsammans. Vi flög härs och tvärs mellan Bryssel, St Tropez och Florida innan du fick börja flyga själv vid fem års ålder.

  Efter det blev det ”ditt” liv där, men så här i efterskott förstår jag att du hade det härligt i St Trop med kompisar osv. Hemma satt jag och längtade efter min underbara ”onge”.

 5. Sofie skriver:

  Det fixar du! Kul som bara den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *