|   934   3     6
  Tyckmycken | Vardag

Alright, när jag var tonåring satte jag upp några lappar med citat i taket i mitt rum. Jag läste dem varje kväll innan jag lade mig och varje morgon innan jag klev upp. Jag tror på riktigt att de hjälpt till att forma mig… Typ ”Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan ditt medgivande”, och ”Endast döda fiskar flyter med strömmen” och sådär.

Nu ville jag sätta upp pärlspont på ena väggen i barnens badrum och har byggt hyllor att sätta ramar med citat på. Svarta ramar som blir dammiga eftersom jag aldrig dammar. Shit. Kom precis att tänka på det. Haha. Anyways, tanken är de ska etsa sig fast lite i barnen och kanske forma dem lite. Positiva, självkänslestärkande citat.

Har ni några förslag? Ska visa sen hur det blir =)

3
 934   3     6
  

6 svar på Citatvägg!

 1. Mamma skriver:

  ”If people are trying to bring you down it only means that you are above them”

  ”You were born to be real, not perfect”

  ”Titta framåt och inte bakåt, för då trillar man”

  ”I love you, not only for who you are, but for who I am when I’m with you”

  ”Strong people don’t put others down … They lift them up”

  ”Take me as I am or watch me as I go”

  ”Be the type of person that you want to meet”

 2. Anna, Gbg skriver:

  Min favorit ”You are always stronger than you think”

  Andra som är fina och tänkvärda:
  ”Mistakes are prooof that you are trying”

  ”You can. End of story”

  ”Do what is right. Not what is easy”

 3. Sofie skriver:

  Why fit in, when you were born to stand out.
  Dr. Suess

 4. Marie skriver:

  Kanske något på svenska med:

  Livet handlar inte om att vänta tills ovädret går över
  utan det handlar om att lära sig dansa i regnet.

 5. Sonja skriver:

  Här är en av mina favoriter:
  Den positiva tänkaren ser det osynliga, känner det ogripbara och uppnår det omöjliga.
  The positive thinker sees the invisible, feels the intangible, and achieves the impossible.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *