|   655   6     3
  Vardag

Idag åkte jag och Noëlle på ett födelsedagskalas i parken =) Mycket trevligt.

161126a
Springskor så att man kan klättra bra!

 

161126b
Det bjöds på korv och tårta.

6
 655   6     3
   

3 svar på Födseldagskalas!

 1. Katta skriver:

  Hej!
  Först måste jag säga, du har en fantastisk blogg! Ditt engagemang som förälder är grymt, jag önskar fler föräldrar hade det! Jag har en luren undran, jag och mina barn ska till Florida de två första veckorna i april. Vi ska till Orlando, Naples och Ft. Lauderdale. Jag har varit i Florida tidigare men aldrig den tiden på året. Så jag undrar vad för typ av temperatur kan msn förvänta sig? Svensk sommar? Kallare? Varmare? Har iiiingen aning och det är rätt jobbigt! Hahaha!!

  • Mysmasken skriver:

   Vad kul!! Välkomna :) Skulle säga att medel är 23-24 upp till 30. Med luftfuktigheten kan det dock kännas varmare än så. Vi brukar ta vår sista tur till Disney runt början av april, sen blir det för varmt. Med andra ord perfekt tid att kom :)

  • Mysmasken skriver:

   Och tack för dina snälla ord :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *