|   949   5     2
  Vardag

Åhh, det höll nästan inte på att bli någon julfest idag. Jag var helt sönderstressad och hade verkligen inte tid. Greg höll som misstänkt till på uppfarten hela dagen och mekade med bilen. Jag är jättetacksam att han fixar med bilen, missförstå mig inte, men att det alltid måste ske PRECIS när vi ska iväg på något större…! Argh!

Jag jobbade till två, sen försökte jag plocka undan från igår, ta hand om barnen, baka bröd som skulle med till festen, fixa fram Luciakläder och allt. Men vi kom iväg till slut… De kokta ägghalvorna slängde jag ner i avfallskvarnen så hårt jag kunde. Det var ett riktigt trevligt sätt att få ur sig aggressioner på, lol! Första två äggjävlarna ville inte bli skalade så jag sa bara ”skit i’t då!!” så slängde jag ner allihop. SCHHÄRFRÄÄÄÄÄ lät det då de maldes ner och spolades iväg.

Barnen ÄLSKAR ju den här julfesten. Särskilt sång och dans.

Nu är klockan 01.30, och det är kanske inte så jättesmart att jag är uppe fortfarande, men vi har skurat hela huset, för nån jävel hade med sig karamellpopcorn igår och de går inte så bra ihop med luftfuktigheten i Florida, så det var ”klister” på hela golvet överallt! Och på soffan!

Men nu är vi typ packade…eller allt ska in i bilen imorgon bitti, men sen blir det skönt, när vi liksom är iväg och jag inte kan påverka något mer. Äsch, who am I kidding!? Det är skitjobbigt att sitta där och ba’: ”Jäklar, vi skulle ha tagit med oss_________.” Lol. Men, men. Allt utom våra pass kan vi ju ersätta i Kanada antar jag.

Här är en fin film på hoppande grodor och hoppande grisar. HAHA! Vafan ska man göra på grisarna? Ingen här som vet, så vi hoppade. LOL!

 

161218a
Kompis Sharlie och mina tre.

161218b
Luciatåg! Många stjärngossar i år =)

161218c
Nicolas fick låna en tomtedräkt. Sååå söt och de andra också, förstås <3

161218d
Ringdans!

161218e
Tomten var förstås på plats och delade ut godis åt barnen!

5
 949   5     2

2 svar på Julfest nummer två i år!

 1. Mamma skriver:

  Härligt att se er fira svensk jul med traditionella ”små grodorna”! Svensk kultur när ”den är som bäst”! Lol … haha 😀

  Noëlle, Milo och Nicolas är så söta och de ser ut att stormtrivas. Du skriver att du ”lånade” en tomtedräkt till Nicolas. Hade jag inte skickat med ett stjärngosselinne till honom, eller ville han inte ha det på sig?

  Jag stod och fingrade på en tomtedräkt och en söt pepparkaksgubbedräkt när jag letade efter nästa års utstyrsel, men sen tänkte jag att Nicolas blir ju fyra år nästa år och då vill han säkert se ut som ”alla andra”.

  Nästa års lucialinne och stjärngosselinnen kom från KappAhl igår. De ser jättefina ut. Jag bannar mig själv för att jag inte har tänkt på det tidigare, dvs. att skicka efter på internet. Här har jag sprungit benen av mig för att försöka få tag på luciakläder vid fel årstid tidigare. Haha … De finns ju bara i butik ett par veckor före Lucia.

  Kram på er allihop!

  Se till att Greg kör försiktigt och har ordentligt med framförhållning så hörs vi när ni kommer fram :D!

  • Mysmasken skriver:

   Jag tog med fel linne, ett jag sydde till Milo, men det var så himla tajt så vi fick knappt på det, så Gabriella frågade om vi ville låna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *