|   399   0     2
  Vardag

Vi kör fortsatt sjukstuga här. Milo verkar bara ha fått hostan, Noëlles feber är över tror jag, och båda två hostar ikapp framför TV:n.
Nicolas har låg feber, hosta och allmänt vakna-en-gång-i-kvarten-syndrom. Jag lade mig kl. 19.00 med honom igår och låg i sängen 14 timmar, ändå känns det som att jag fått 5 timmars sömn för att han vaknat hela tiden. Stackars liten… Han är dock uppe och vid gott mod.

Sväronen har varit sjuka uppe i Seattle, så nu ska vi se om vi kan byta lite baciller idag när de kommer hem =/

0
 399   0     2
  

2 svar på Fortsatt sjukstuga

  1. Mamma skriver:

    Usch, det låter inte kul!

    Det är ju tur i oturen att ni inte satsade på att fira nyår med era vänner i Florida. Då hade det nog känts stressigt värre. Vi skulle ha fått besök idag av Stina och barnen, men lillflickan var dålig i magen imorse och de hade haft kräksjuka på hennes dagis före jul. Vi tog det säkra före det osäkra och bestämde tillsammans att vi ställde in det här besöket. Vi försöker nog åka dit och hälsa på istället när det har lugnat ner sig. Tråkigt såklart, men vad gör man?

    • Mysmasken skriver:

      Mmm, hade nog varit skönt att åka idag, men otrevligt mot sväronen… Som tydligen också är apsjuka, så det lär ju bli jättekul att dela hushåll de nästkommande dagarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *