|   1 324   7     3
  Vardag

Vi åkte faktiskt redan den 1:a och det tog oss 22 timmar att köra hem. Sen dess har vi försökt komma i ordning med allt, handla hem mat och allt. Vi körde igång med LCHF idag igen, Greg är på den här gången, så vi får se hur det går. Ska tillbaka till boxningen så fort jag blivit frisk.

När jag ändå handlade idag svängde jag förbi ett par Hobby Lobby. Den vid Millennia hade precis gått ner till 90% idag och de hade hur mycket grejer som helst kvar. Det är svårt att låta bli då. Blev mest inslagningspapper. 80 cent per rulle. De har världens bästa papper, rutnät på baksidan och riktigt tjockt. Köpte en del i solida färger också, som inte är så vintriga, som jag använder som presentpapper året om 😉 Blev 40 papperspåsar till klasserna nästa år – då har jag ju två barn i skolan! =) De kostade 10 cent styck…

Fick köpa nya ljus till granarna, för kattskrällena har tuggat av alla sladdar i granarna, lol.

Just det – titta till höger i menyn! Jag har fått igång Instagram igen OCH uppdaterat vår information lite. Ska försöka uppdatera headern nån dag också, och bilden till höger. Noëlle blev så glad att hitta pianot igen. Hon sätter sig där frivilligt hela dagarna och ingen kunde vara gladare än jag. Hon bad mig spela in och visa mormor, och det smög sig in ett par fel bara, som hon rättat till nu. Idag började vi med Für Elise också, precis som min mamma lärde mig en gång :)
Noëlle vill gärna ta pianolektioner, men jag ställer mig tveksam till det. Jag är rädd att hon ska förlora intresset…

170104a
Lite loot från Hobby Lobby.

170104b
Ursäkta dåliga mobilbilder 😛

7
 1 324   7     3

3 svar på Hemma igen!

  1. Mamma skriver:

    Åh, vad mormor blir glad när jag ser att du kan spela tvåhändigt Noëlle 😀

    Lycka till med Für Elise. Det kommer säkert att gå jättebra eftersom du har en mamma som är grym på den. Hon har kunnat den utantill sedan hon var 9 år ungefär.

    Själv har jag hittat tillbaka till ”När juldagsmorgon glimmar” i det underbara gamla arrangemanget som jag lärde mig en gång i tiden när jag var 10-11 år. Jag har lovat mig själv att spela den minst en gång om dagen för att inte glömma igen. Jag hittar inte noterna och jag vill att arrangemanget går i arv. Du får lova mig att filma min fingersättning när jag spelar den. Då kan du lära dig den utantill, Stephanie, och träna in den med Noëlle så småningom.

    Det var så härligt under julhelgen och mellandagarna när båda dina bröder var hemma. När inte den ena satt där och spelade satt den andre där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *